Το Cyberpunk 2077 ”γυρίζει στη ζωή” – Διαθέσιμη τώρα η Next-Gen έκδοση και το Update 1.5

361

Η CD Projekt Red πιστή στο ραντεβού πραγματοποίησε ένα ειδικό Livestream το οποίο αφορούσε τη nex-gen έκδοση του Cyberpunk 2077.

Κατά τη διάρκεια του livestream η εταιρία μας έδειξε gameplay πλάνα από όλες τις κονσόλες νέας γενιάς.  Επί προσθέτως μας παρουσίασε όλο το υλικό που θα φέρει το update 1.5 το οποίο θα ενσωματωθεί στη next-gen έκδοση αλλά θα έρθει και στις άλλες πλατφόρμες.

Μεταξύ άλλων έχουμε αλλαγές στα perks και ολόφρεσκα skill trees. Η ΑΙ τόσο των NPCs όσο και των οχημάτων έχει βελτιωθεί. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο κόσμος που περπατά στη Night City μπορεί και αντιδρά στις διάφορες πράξεις του παίκτη και δεν εξαφανίζεται δια μαγείας όταν ο παίκτης γύριζε την πλάτη του σε αυτόν.

Ανανεωμένο map και UI με νέα εικονίδια και πιο διακριτά για τον παίκτη, αλλαγή στην οδήγηση και επιτέλους ένα χαρακτηριστικό το οποίο ζητούσαν πολλοί παίκτες, η δυνατότητα αλλαγής εμφάνισης, η οποία πλέον είναι διαθέσιμη στο διαμέρισμά σας, μέσω του καθρέφτη. Πλέον μπορείτε να αποκτήσετε νέα διαμερίσματα εκτός του βασικού σας. Νέος οπλισμός, νέα Outfits και ακόμη περισσότερα έχουν ενταθεί στο update μέσω DLCs τα οποία φυσικά θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις πλατφόρμες, μέσω του 1.5 Update:

Παρακάτω μπορείτε να δείτε gamepplay πλάνα από τις κονσόλες νέας γενιάς:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.