Το Beyond Good and Evil 2 βρίσκεται ακόμη ζωντανό και σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης

279

Σύμφωνα με το Insider Gaming και τον πασίγνωστο Insider Tom Henderson, το Beyond Good and Evil 2 βρίσκεται ακόμη στα σχέδια της Ubisoft και σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης.

Όπως αναφέρει μέσα στο καλοκαίρι που πέρασε υπήρξαν διάφορα Playtests με πηγές της Ubisoft (άτομα που είχαν την ευκαιρία να το δούνε σε αυτά τα playtests ή developers που εντάχθηκαν στο project) να λένε ότι το παιχνίδι ακόμη βρίσκεται στην πολύ αρχή του.

To Ιnsider Gaming έχει στην κατοχή του εικόνες και βίντεο από ανώνυμη πηγή αλλά δεν θα κοινοποιηθούν μιας και η ανάπτυξη του τίτλου φαίνεται πως άρχισε ξανά μετά το pre-alpha demo που είδαμε το 2018.

Όπως αναφέρει ο Tom Henderson οι εικόνες και τα πλάνα που έχει στα χέρια του δείχνουν γυμνούς πλανήτες και μπλοκαρισμένες κατασκευές για κτίρια. Οποιεσδήποτε κατασκευές είχαν κάποια μορφή λεπτομέρειας ήταν πολύ χαμηλής ποιότητας. Όλα τα πλάνα που δόθηκαν στο Insider Gaming δυστυχώς δεν μοιάζουν καθόλου με την ποιότητα του παιχνιδιού που εμφανίζεται στο βίντεο. Τα διαστημόπλοια, ωστόσο, μοιάζουν με τα επίσημα πλάνα που παρουσιάστηκαν το 2018.

Όσο για την Ubisoft, δεν είναι σαφές πόσο γρήγορα το παιχνίδι μπορεί να μεταβεί από την τρέχουσα κατάστασή του σε έναν ολοκληρωμένο τίτλο αλλά σύμφωνα με τον Henderson το παιχνίδι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.

Η Ubisoft πάντως έχει σχολιάσει το εξής, πιο νωρίς μέσα στο έτος:

Η ανάπτυξη του Beyond Good and Evil 2 βρίσκεται σε εξέλιξη και η ομάδα εργάζεται σκληρά για να εκπληρώσει τη φιλόδοξη υπόσχεσή της

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.