Το Battlefield 6 θα ακολουθήσει τα χνάρια του Battlefield 3 (ΦΗΜΗ)

523

Τελευταία φορά που είδαμε Battlefield τίτλο ήταν το 2018, με το Battlefield V, ο οποίος δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έκανε μία μεγάλη κοιλιά, τουλάχιστον σε σχέση με το Battlefield 1.

Τα φώτα της δημοσιότητας είδαν κάποιες νέες πληροφορίες και πιο συγκεκριμένα από τον TheLongSensation YouTuber, ο οποίος ισχυρίζεται πως το Battlefield 6, θα αποτελέσει ένα ”soft reboot”, και θα φέρει το όνομα Battlefield. Η EA DICE, φαίνεται πως πατάει πάνω στο Battlefield 3 ώστε να δημιουργήσει το επόμενο Battlefield. Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται την τωρινή εποχή και δεν θα μας ταξιδέψει πίσω στην ιστορία.

Οι μάχες ανοίγουν και θα δούμε χάρτες που θα υποστηρίζουν έως και 128 παίκτες. Θα αποτελέσει cross-gen τίτλος και θα έρθει και στις κονσόλες παλιότερης γενιάς (Xbox One και PS4). Βέβαια στις παλιές πλατφόρμες θα υπάρχουν μόνο 32v32 καθώς και θα υπάρχει κατώτερης ποιότητας οπτικός τομέας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα δοθεί η πρέπουσα προσοχή στις παλιές κονσόλες.

Το παιχνίδι φαίνεται πως θα έρθει μέσα στο 2021.

Επί προσθέτως η DICE εξετάζει και το ενδεχόμενο εισαγωγής Battle royale δεδομένου πως το αντίπαλο στρατόπεδο τα πάει εξαιρετικό με το Warzone.

Ακολουθεί το σχετικό Video:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.