Το Apocalypse Event του Rainbow Six Siege θυμίζει έντονα Mad Max

393

Η Ubisoft, ανακοίνωσε ακόμη ένα special event για το Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Ο λόγος για το Apocalypse, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 4-18 Μαΐου. Στον κόσμο της Αποκάλυψης, η εξάρτηση της ανθρωπότητας από την πυρηνική ενέργεια οδήγησε τελικά στην πτώση του πολιτισμού και στην εμφάνιση δύο φυλών, των The Keepers και των The Warband. Αυτοί οι πολεμιστές και οι scavengers αναζητούν το τελευταίο φυτό στη γη το οποίο έχει τη δύναμη να αναζωογονήσει τη ζωή στη Γη.

Το νέο game mode με όνομα Canister, θα φέρει πάλι τους παίκτες ως Attackers (Warband) ενάντια στους Defenders (Keepers) για το τελευταίο εναπομένον φυτό στη γη. Οι Defenders μπορούν να μετακινήσουν το δοχείο που περιέχει το φυτό γύρω από τον χάρτη, ενώ οι επιτιθέμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν συγκεκριμένα μέρη του χάρτη, τα οποία έχουν σαρωτές όπου μπορούν να ανιχνεύσουν τους αμυντικούς καθώς αυτοί περιφέρονται στα δωμάτια.

Ο κύριος στόχος της επίθεσης είναι να κάνουν defuse το δοχείο το οποίο μεταφέρεται. Από την πλευρά της άμυνας, οι αμυντικοί πρέπει να προστατεύσουν το μεταλλικό κουτί έως να τελειώσει ο χρόνος. Φυσικά, υπάρχει και η τελευταία επιλογή, η οποία είναι να εξολοθρεύσετε την αντίπαλη ομάδα.

Το νέο mode διαδραματίζεται σε μία άλλη εκδοχή του χάρτη Outback στην Αυστραλία, και θυμίζει πάρα πολύ σκηνικά Mad Max.

Φυσικά, το Apocalypse Event θα έρθει και με το δικό του Collection από cosmetics, τα οποία είναι πάνω από 35 και αφορούν τους Fuze, Gridlock, Maverick, Nomad, Twitch, Maestro, Melusi, Rook, Smoke και Valkyrie. Θα μπορείτε να τα αγοράσετε είτε σαν Bundle στα 1680 R6 credits, είτε ως Apocalypse Pacs με 300 R6 Credits το κάθε κουτί ή με 12,500 Renown.

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.