Το φθινόπωρο έρχεται το The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me – Νέο Story Trailer και συλλεκτική έκδοση

382

Η Bandai Namco παρέα με τη Supermassive Games κυκλοφόρησαν ένα νέο Story Trailer για το τέταρτο κατά σειρά κεφάλαιο της horror ανθολογίας, The Dark Pictures.

Έπειτα τα Man of Medan, Little Hope και House of Ashes σειρά έχει το The Devil in Me, το οποίο θα κλείσει την αυλαία της πρώτης σεζόν. 

Όπως θα δούμε στο trailer, τοποθετούμαστε αυτή τη φορά σε ένα ξενοδοχείο, που για ακόμη μία φορά μία ομάδα νεαρών ατόμων φαίνεται πως μπλέκει σε περιπέτειες, δίνοντας έντονα vibes από ταινίες όπως το 1408 και Bug.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και μία συλλεκτική έκδοση η οποία θα διατεθεί αποκλειστικά στο store της Bandai Namco και θα έχει κόστος €79,99.

Όσοι κάνουν pre-order τον τίτλο θα λάβουν early access στο The Curator’s Cut, μέσω του οποίου μπορείτε να παίξετε προηγούμενες μη διαθέσιμες σκηνές με διαφορετικούς Playable χαρακτήρες.

Τέλος, ανακοινώθηκε και το The Dark Pictures Anthology Volume 2 πακέτο, το οποίο εμπεριέχει σε ένα πακέτο, τα House of Ashes και The Devil in Me παρέα με ένα πακέτο από exclusive playing cards από ήρωες του House of Ashes, δύο exclusive collectible pins και έναν χάρτη από το The Devil in Me. Και αυτό θα έρθει στο φθινόπωρο.

Το Τhe Devil in Me θα έρθει σε PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X και S.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.