Το σχεδιάγραμμα της ιστορίας του The Last of Us Part 3 έχει γραφτεί, αλλά μην περιμένετε παιχνίδι σύντομα

455

Φαίνεται πως αργά ή γρήγορα θα έχουμε ένα τρίτο μέρος για το αγαπημένο πλέον franchise Τhe Last of Us. Ο Neil Druckmann σε σχετική του συνέντευξη δήλωσε πως μαζί με τη Halley Gross έχουν έτοιμη την ιστορία για το επόμενο παιχνίδι όμως…υπάρχουν πολλά όμως εδώ.

Πιο συγκεκριμένα ο Druckmann είπε:

”Δεν ξέρω πόσα πράγματα θέλω να αποκαλύψω…
Η Halley Gross και εγώ γράψαμε ένα σχεδιάγραμμα για μία ιστορία, την οποία δε φτιάχνουμε αλλά ελπίζω μία ημέρα να δει το φως της ημέρας. Εξερευνά το τι συνέβη μετά απ’ αυτό το παιχνίδι. Θα δούμε…

Ενώ συνέχισε λέγοντας:

”Τέτοια παιχνίδια χρειάζονται αρκετά για να γίνουν. Το Part II το σκέφτομαι εδώ και επτά χρόνια από τότε που βγήκε το πρώτο παιχνίδι μέχρι και όταν βγήκε αυτό. Πρέπει να είσαι βέβαιος ότι είσαι χαρούμενος με την ιδέα που έχεις και να αισθανθείς πως προσφέρει κάποια πρόκληση”.

”Έχουμε δύο παιχνίδια, τα οποία νιώθω πως μιλούν για κάτι πιο γενικό ενώ παράλληλα αφηγούνται μια πολύ προσωπική ιστορία για τους συγκεκριμένους χαρακτήρες. Με ένα παιχνίδια δεν υπάρχει κάποιο μοτίβο για το τι αποτελεί ένα franchise. Τώρα νιώθω πως υπάρχουν κάποιες βασικές δομές και θεματικά στοιχεία που θα πρέπει να είναι εκεί όταν πας να δημιουργήσεις ένα τρίτο παιχνίδι”.

Να πούμε πως η σειρά The Last of Us ετοιμάζεται από το HBO με writer τον ίδιο τον Neil Druckmann και τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν μέσα στο καλοκαίρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.