Το σημερινό δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store, δεν πρέπει να το χάσετε με τίποτα!!!

1023

Aκόμη μία ημέρα με δωρεάν παιχνίδι από το Epic Games Store, στα πλαίσια διάθεσης παιχνιδιών κάθε 24 ώρες από την Epic Games, σε γιορτινό πάντα mood. Για σήμερα λοιπόν, 3 Ιανουαρίου μέχρι και αύριο 4 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, θα μπορέσετε να κάνετε δικό σας και φυσικά να κρατήσετε για πάντα το επικό ”A Plague Tale: Innocence”.

Πρόκειται για το πρώτοι παιχνίδι της σειράς A Plague Tale, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019 δια χειρός Asobo Studio, το οποίο διέπρεψε σε κριτικές, και λόγω αυτού φυσικά, πήραμε στα χέρια μας το επίσης εξαιρετικό sequel A Plague Tale: Requiem, το 2022.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στα μέσα του 14ου αιώνα στην Ακουιτανία της Γαλλίας, κατά τη διάρκεια του Εκατονταετούς Πολέμου. Ο τίτλος επικεντρώνεται στα δεινά της Amicia de Rune και του άρρωστου αδερφού της Hugo καθώς ξεφεύγουν από στρατιώτες της Γαλλικής Ιεράς Εξέτασης και από ορδές αρουραίων που εξαπλώνουν το μαύρη πανούκλα. Ο παίκτης ελέγχει την Amicia, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό stealth και περιορισμένων εργαλείων για να κρυφτεί, να αποσπάσει την προσοχή ή να χτυπήσει στρατιώτες, να αποφύγει τις ορδές των αρουραίων και να λύσει παζλ, ενσωματώνοντας στοιχεία παιχνιδιών τρόμου επιβίωσης.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Καλή απόλαυση!!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.