Το μενταγιόν στην Teaser εικόνα του επόμενου Witcher προέρχεται από μία νέα σχολή Witcher!

350

Πριν λίγες μέρες η CD Projekt Red δημοσίευσε μία εικόνα και μας ενημέρωσε ότι επίσημα εργάζεται στο επόμενο Witcher παιχνίδι, κάνοντας χρήση της Unreal Engine 5.

Με μία πρώτη ματιά, κανείς θα μπορούσε να πει πως το μενταγιόν που εμφανίζεται στην εικόνα προέρχεται από το School of Cat, κάτι το οποίο όμως τελικά δεν ισχύει.

Μιλώντας στο Eurogamer, ο global communication director της CD Projekt Red, Robert Malinowski, επιβεβαίωσε ότι το μενταγιόν δεν προέρχεται από καμία επί του παρόντος σχολή του Withcer. Όπως ανέφερε: ”Μερικά μυστήρια δεν πρέπει να είναι τόσο μυστηριώδη”, ενώ συνέχισε λέγοντας, ”μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το μενταγιόν έχει στην πραγματικότητα το σχήμα ενός λύγκα”.

Φαίνεται πως η CD Projekt Red θα εισάγει μία νέα σχολή στο επόμενο παιχνίδι της, το School of the Lynx, το οποίο θα έρθει να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα 7. Για αυτά μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό μας αφιέρωμα πατώντας εδώ.

Βέβαια, το παραπάνω είναι λίγο παράξενο μιας και η πρωτότυπη σειρά βιβλίων του Andrzej Sapkowski, περιλαμβάνει τις σχολές των Wolf, Cat και Griffin, με την CD Projekt Red να έχει προσθέσει ακόμη 4 και όπως φαίνεται στο Witcher 4, θα παραδώσει ακόμη μία.

Για να δούμε τι ρόλο θα παίξει αυτή η νέα σχολή στην ιστορία και το lore του παιχνιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.