Το μέλλον του Gaming ονομάζεται ”Stadia”

716

Η Google, στα πλαίσια της GDC 2019, πραγματοποίησε την συνέντευξη τύπου της και μας παρουσιάζει το Stadia. Το μέλλον του Gaming δίχως ”περιορισμούς” σε ένα ”κουτί”.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία streaming πλατφόρμα…

Αρκεί ένα push στο ”Play Now”, κουμπί στον Google Chrome ή κάποιο Stadia-enabled browser ώστε να αρχίσετε. Φυσικά εκτός του PC, θα μπορείτε να παίξετε και στο κινητό σας αλλά και στην TV σας μέσω Chromecast. Όλο το Progress σας θα αποθηκεύεται στο cloud και έτσι θα συνεχίζετε από εκεί που έχετε μείνει.

Εν συνεχεία, η εταιρία αποκάλυψε και το αποκλειστικό χειριστήριο της. Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω χειριστήριο εξοπλίζεται με ένα πλήκτρο το οποίο δίνει άμεση πρόσβαση στο Google Assissant. Επίσης, εάν για παράδειγμα κάποιος έχει απορίες και κολλήματα σε ένα μέρος ενός X παιχνιδιού μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να βρει λύση μέσω YouTube. Το χειριστήριο συνδέεται κατευθείαν μέσω wi-fi στο ρούτερ σας.

Το stadia θα υποστηρίζει 4K, 60 FPS καθώς και HDR. Το κάθε παιχνίδι θα έχει 10.7 Teraflops επεξεργαστικής δύναμης ενώ θα υπάρχει και cross-platform multiplayer.

Η υπηρεσία θα έρθει μέσα στο έτος στην Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά καθώς και μερικές χώρες της Ευρώπης. Δυστυχώς, η Google δεν ενημέρωσε σχετικά με το κόστος ούτε της υπηρεσίας ούτε του χειριστηρίου καθώς και τις συνδέσεις που απαιτούνται ώστε να τρέξει σωστά το Stadia.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.