Τον Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια του νέου Assassin’s Creed – Περιεχόμενο στο Valhalla μέχρι τέλος του χρόνου!

364

Στο πλαίσιο του Assassin’s Creed 15th Anniversary Celebration, η Ubisoft ανακοίνωσε πως στους μήνες που θα ακολουθήσουν θα ετοιμάσει διάφορες εκλήξεις και εορτασμούς για όλα τα παιχνίδια του franchise αλλά θα τροφοδοτήσει με υλικό το Assassin’s Creed Valhalla μέχρι και τέλος του χρόνου.

Διάφοροι διαγωνισμοί και Trials θα υπάρξουν για κάθε τίτλο ενώ όσον αφορά το Valhalla, θα δούμε μέσα στο καλοκαίρι ένα νέο roguelite game mode που φέρει το όνομα ”The Forgotten Saga”, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Nilfheim. Επίσης, θα προστεθούν νέα challenge vaults παρέα με εποχιακά fests.

Περισσότερα θα βρείτε πατώντας εδώ.

Περνώντας στα νέα για το επόμενο Assassin’s Creed, η εταιρία ανέφερε πως θα αποκαλύψει το μέλλον του franchise σε special event τον Σεπτέμβριο. Δεν ξέρουμε αν θα είναι μία μεμονωμένη Assassin’s Creed παρουσίαση ή κάποιο Ubisoft Forward προς το παρόν.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι πως θα ονομάζεται Assassin’s Creed Infinity το οποίο αναπτύσσεται από την Ubisoft Montreal και Ubisoft Quebeq ταυτόχρονα, δύο από τα μεγαλύτερα Studios της Γαλλικής εταιρίας. Τα δύο Studios, έχουν υποστεί μια ειδική εσωτερική συγχώνευση για το εν λόγω Project.

Το παιχνίδι, όπως αναφέρει και η Ubisoft, πρόκειται να τρέχει για αρκετά χρόνια σε κονσόλες και PC. Θα υπάρχουν πολλαπλά χρονικά πλαίσια, τα οποία θα προστίθενται και θα αλλάζουν, όπως και στο Fortnite.

Επί προσθέτως, υπάρχει και ακόμη μία φήμη για το Assassins Creed με κωδική ονομασία Rift.

Ένα μικρότερο standalone Αssassin’s Creed παιχνίδι το οποίο θα επικεντρώνεται στο stealth gameplay και θα κυκλοφορήσει είτε στα τέλη του 2022 είτε στις αρχές του 2023 και θα έχει ως κεντρικό ήρωα τον Basim, από το Assassin’s Creed Valhalla.

Η είδηση έρχεται από σχετικό report του Bloomberg το οποίο επικαλείται πηγές οι οποίες βρίσκονται σε ανθρώπους που αναπτύσσουν το παιχνίδι. Το Eurogamer επιβεβαιώνει τις φήμες λέγοντας μάλιστα πως ο τίτλος θα περιλαμβάνει και τη Βαγδάτη ως τοποθεσία.

Το project ξεκίνησε αρχικά ως expansion του Valhalla αλλά κατά την πορεία εξελίχθηκε σε κάτι μεγαλύτερο. Δε θα είναι ένας τεράστιος κόσμος όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια από τους Assassin’s Creed τίτλους. Φανταστείτε πως πάνω κάτω θα έχουμε να κάνουμε με μέγεθος το οποίο συγκρίνεται με μεμονωμένες περιοχές των τεράστιων χαρτών που έχουν τα Valhalla, Odyssey, Origins και πάει λέγοντας.

Όσον αφορά την ιστορία, αυτή θα αναπτύξει πολύ περισσότερο τον χαρακτήρα του Basim και θα εστιάσει σε αυτόν πριν τα γεγονότα του Valhalla.

Η Ubisoft απάντησε στο Bloomberg ότι δε θα σχολιάσει φήμες ή εικασίες καθώς κάνουν κακό στις ομάδες ανάπτυξης και την κοινότητα. Πρόσθεσε όμως πως έχει μία στιβαρή και συναρπαστική σειρά τίτλων στα σκαριά τους καθώς και ολοκαίνουργια IP που θα συνεχίσουν να αλλάζουν το τοπίο των σημερινών βιντεοπαιχνιδιών.

Τέλος, το Eurogamer σε ερώτηση που έκανε στον παραγωγό του Assassin’s Creed Valhalla, José Araiza, για το εάν θα επιστρέψει ο Basim στο μέλλον, αυτός το επιβεβαίωσε λέγοντας:

Ναι. Ναι, η απάντηση είναι ναι. Δεν πρόκειται να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. Αλλά ναι, σίγουρα θα δείτε περισσότερα από τον Basim.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.