Τεράστια διαρροή: Το σενάριο του The Last of Us 3 είναι έτοιμο – Μάθαμε τα επόμενα projects της Naughty Dog!

409

Ένα νέο leak είδε το φως της δημοσιότητας! Έρχεται από το Twitter και αφορά τα επόμενα σχέδια της Naughty Dog.

O λογαριασμός είναι το ”Oops leakes” με το IGN να καλύπτει το εν λόγω θέμα μιας και η πηγή είναι δυνατή. Αρχίζει αναφέροντας πως η Naughty Dog ξεκίνησε ένα battle royale The Last of Us Παιχνίδι αλλά αυτό πλέον έγινε reboot. Τώρα έχει πάρει τη μορφή ενός multiplayer τίτλου, που συνδυάζει κάτι ανάμεσα σε Escape from Tarkov και The Division, με τα περισσότερα modes να βασίζονται στο original Factions του πρώτου The Last of Us. Συνεχίζει λέγοντας πως θα είναι ένας free-to-play τίτλος που θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5 και έπειτα θα έρθει και σε PC.

Η διαρροή συνεχίζει και αναφέρει την ανάπτυξη ενός νέου IP σε ένα fantasy setting. Πρόκειται για μία single player εμπειρία η οποία βρίσκεται σε πλήρης παραγωγή. Σε αυτό το παιχνίδι δε συμμετέχει ο Neil Druckmann.

Τέλος, ο leaker ισχυρίζεται ότι η Naughty Dog έχει ετοιμάσει το σενάριο του The Last of Us 3, αλλά το Studio είναι απασχολημένο με άλλα έργα και το παιχνίδι φέρεται να μην έχει μπει σε στάδιο παραγωγής.

Εκτός κάδρου για πρώτη φορά βρίσκεται το remake του The Last of Us για το οποίο έχουν ακουστεί πάρα πολλές φήμες! Ίσως, ο τίτλος έχει ολοκληρωθεί η βρίσκεται στα τέλη της παραγωγής του και αντικειμενικά δεν υπάρχει κάτι άλλο να διαρρεύσει στην παρούσα φάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.