Τα νέα περιφερειακά της Logitech είναι αφιερωμένα στους fans του LOL

384

Η Logitech ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία της με τη Riot Games φέρνοντας περιφερειακά αφιερωμένα στο League of Legends!

Παρέχοντας την ίδια υψηλή απόδοση που αναμένουν οι gamers από τη Logitech G, αυτή η συνεργασία έχει σχεδιαστεί με την αποκλειστική εμφάνιση και αίσθηση Hextech του League of Legends και αφορά μια σουίτα προϊόντων που περιλαμβάνει τα ακουστικά Logitech G PRO X Gaming Headset, το ασύρματο ποντίκι Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse, το πληκτρολόγιο Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard και το Logitech G840 XL Gaming Mouse pad

Στο League of Legends, η τεχνολογία Hextech είναι διανθισμένη με τη μαγεία που κινητοποιεί τις περιοχές Piltover και Zaun. Στα θεμέλιά της, η τεχνολογία Hextech συνδυάζει την καθαρή και πολυεπίπεδη γεωμετρία της αρ ντεκό αρχιτεκτονικής με μια μαγική κινητήρια δύναμη που συνδυάζει το μοντέρνο με το φανταστικό. Ως η επίσημη γλώσσα σχεδίασης της επωνυμίας League, το Hextech όχι μόνο εμψυχώνει, αλλά και καθοδηγεί τους παίκτες. 

Το προϊόν PRO X Gaming Headset League of Legends Edition δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει τους φαν του League και σχεδιάστηκε για την ενίσχυση των συμμετεχόντων στα τουρνουά. Έχει δημιουργηθεί με την αξιόπιστη τεχνολογία PRO X που αναπτύχθηκε με τη βοήθεια επαγγελματιών των Esports στους οποίους και απευθύνεται. Αυτά τα ακουστικά παρέχουν απαράμιλλη άνεση και αντοχή και περιλαμβάνουν την τεχνολογία Blue VO!CE για ανυπέρβλητη επικοινωνία και ήχο 7.1 surround για απόλυτη εμβύθιση και καθαρότητα ήχου.

Το προϊόν PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition έχει σχεδίαση tenkeyless (χωρίς αριθμητικό πληκτρολόγιο) μικρού μεγέθους που απελευθερώνει χώρο για ευκολότερη χρήση του ποντικιού. Περιλαμβάνει ανθεκτικούς διακόπτες GX Brown Tactile Switches, παρέχει ευδιάκριτη απόδοση χωρίς υψηλή ένταση ή περισπασμούς. Αυτό το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει LIGHTSYNC RGB με δυνατότητα προγραμματισμού και ενσωματωμένη μνήμη, επιτρέποντας στους gamers να προσαρμόζουν και να αποθηκεύουν μοτίβο φωτισμού για τουρνουά. 

Η Logitech G έχει επίσης προσθέσει το PRO Wireless Mouse League of Legends Edition. Αυτό το ποντίκι περιλαμβάνει ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED, εξαιρετικά ελαφρύ σχήμα, αισθητήρα HERO 25K για στόχευση ακρίβειας επιπέδου pixel και ανθεκτικότητα κλικ 50 mm. Με τα 4-8 προσαρμόσιμα κουμπιά, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων πλαϊνών κουμπιών με δυνατότητα αφαίρεσης, το ασύρματο ποντίκι PRO παρέχει έλεγχο και ακρίβεια επαγγελματικού επιπέδου. 

Το G840 XL Gaming Mouse Pad φέρνει το ρήγμα του Summoner στο γραφείο σας και ολοκληρώνει τη συλλογή. Οι γενναιόδωρες και εξαιρετικά μεγάλες διαστάσεις του 900 mm x 400 mm παρέχουν ένα συνεπές και σταθερό ύψος 3 mm για την εξάλειψη της παρεμβολής του ποντικιού παρέχοντας παράλληλα μέγιστες επιλογές διαμόρφωσης του παιχνιδιού. 

Όλα τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στο LogitechG.com. Η λιανική τιμή του PRO X Gaming Headset League of Legends Edition είναι 135 €, η λιανική τιμή του PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition είναι 135 €, η λιανική τιμή του PRO Wireless Mouse League of Legends Edition είναι 135 € και η λιανική τιμή του Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad League of Legends Edition είναι 49,99 €.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.