Τέλος, τα XBOX 360 παιχνίδια στους συνδρομητές XBOX LIVE

191

Από τη 1η Οκτωβρίου του 2022, όπως ανακοίνωσε η Microsoft, τα παιχνίδια του XBOX 360 θα σταματήσουν να δίνονται κάθε μήνα, στο Xbox Games with Gold.

Έτσι οι συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate από εδώ και πέρα θα μπορούν να πάρουν μόνο νεότερα παιχνίδια, τα οποία προέρχονται από το Xbox One. Όσον αφορά το multiplayer και ειδικές εκπτώσεις σε αγορά τίτλων, δεν αλλάζει κάτι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο έγινε γνωστό όχι από κάποια επίσημη δήλωση της Microsoft αλλά μέσω ενός e-mail που άρχισαν σιγά σιγά να λαμβάνουν οι κάτοχοι της υπηρεσίας και πρώτος ο Brad Sams, δημοσιογράφος που ασχολείται με τη Microsoft, δημοσίευσε:

Το κείμενο το mail ανέφερε:

Από τη 1η Οκτωβρίου 2022, τα μηνιαία παιχνίδια που θα δίνονται στα μέλη του Xbox Game Pass Ultimate και του Xbox Live Gold μέσω του Games with Gold δε θα εμπεριέχουν XBOX 360 τίτλους.

Έχουμε φτάσει στο όριο της δυνατότητάς μας να προσφέρουμε περισσότερα παιχνίδια του Xbox 360 στη λίστα. Όμως, τα Games with Gold θα συνεχίσουν να εμπεριέχουν τίτλους του Xbox One και αποκλειστικές εκπτώσεις κάθε μήνα.

Αυτό δε θα επηρεάσει κανένα από τα Xbox 360 παιχνίδια που κατεβάσατε πριν και από τον Οκτώβριο του 2022. Τίτλοι του Xbox 360 που εξαργυρώσατε μέσω του Games with Gold πριν από αυτό το χρονικό διάστημα, θα παραμείνουν στον Xbox λογαριασμό σας, ανεξαρτήτως από το εάν συνεχίσετε τη συνδρομή σας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.