Σαρώνει η σειρά The Last of Us στις πρώτες κριτικές – 97% στο Rotten Tomatoes

281

Mία εβδομάδα έχει μείνει για την επικείμενη κυκλοφορία της σειράς The Last of Us και ήδη αρκετά μέσα έχουν προβεί σε σχετικά reviews.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά συγκεντρώνει 97% σκορ στο Rotten Tomatoes σε συνολικά 60 κριτικές, ενώ στο Metacritic μετρά σκορ 84 σε συνολικά 26 κριτικές. Το γενικό σχόλιο το οποίο προκύπτει από τα περισσότερα reviews είναι πως ενδεχομένως να μιλάμε για την καλύτερη μεταφορά ενός παιχνιδιού στην μικρή οθόνη. Βέβαια αυτό που θα μετρήσει εν τέλει, είναι όταν συμπεριληφθούν και οι κριτικές του κόσμου, μιας και μιλάμε μόνο για κριτικές ειδησεογραφικών μέσων.

Όσον αφορά το cast της σειράς, εκτός φυσικά από τον Pedro Pascal (The Mandalorian) και Bella Ramsey (Game of Thrones), θα δούμε τον Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate) ως τον Tommy, την Anna Torv (Mindhunter) ως την Tess, την Nico Parker ως την Sarah, τον Nick Offerman (Parks & Rec) ως τον Bill και την Storm Reid (Εuphoria) ως την Riley.

Eπί προσθέτως, θα δούμε τον Lamar Johnson (Showtime’s Your Honor) ως Henry, με τον Keivonn Woodard να υποδύεται τον Sam, τον μικρό αδερφό του Henry. Τέλος, οι Elaine Miles (Smoke Signals) και Graham Greene (American Gods) θα έχουν συμμετοχή σε δύο νέους ρόλους-χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την σειρά.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως θα δούμε και αγαπημένα πρόσωπα από τα παιχνίδια! Η Merle Dandridge η οποία χάρισε πρόσωπο και φωνή στην Marlene, θα παίξει ξανά τον ίδιο ρόλο και στην σειρά, δηλαδή ως Marlene! Ο Troy Baker, ο οποίος χάρισε την φωνή του αλλά και το motion capture στον Joel θα συμμετέχει σε έναν ρόλο που δεν είναι ξεκάθαρος ακόμη (τον βλέπουμε για ελάχιστα δευτερόλεπτα στo trailer), ενώ και η Ashley Johnson, η οποία χάρισε την φωνή της αλλά και το motion capture στην Ellie, όπως θα δούμε στο trailer (πάλι για ελάχιστα δευτερόλεπτα), μάλλον θα έχει τον ρόλο της Anna, της μητέρας της Ellie.

Τέλος, και ο Jeffrey Pierce θα έχει επίσης ρόλο στην σειρά. Να πούμε είναι αυτός ο οποίος έπαιξε τον Tommy στο παιχνίδι.

To Τhe Last of Us θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 15 Ιανουαρίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.