Πότε θα έρθει το Multiplayer του Cyberpunk 2077?

497

Μπορεί το Cyberpunk 2077 να έχε χτίσει ένα τεράστιο hype γύρω από το όνομα του τα τελευταία 2-3 χρόνια αν και η παραγωγή του έχει ανακοινωθεί από το πλέον μακρινό 2012.
Η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί παγκόσμια με τον κορονοίο έχει αναβάλει την κυκλοφορία του παιχνιδιού 2 φορές (μέχρι τώρα) αλλά η μεγάλη στιγμή της κυκλοφορίας σχεδόν έφτασε.

Όπως και για τα expansions του παιχνιδιού τα οποία θα έρθουν αργότερα έτσι και για το multi-player η CD Project Red έχει μια ξεχωριστή ομάδα να δουλεύει καθώς πρόκειται για ένα standalone project το οποίο λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του Cyberpunk 2077.

Πότε θα έρθει όμως? O εκτελεστικός διευθυντής της CDPR Adam Kicinski πρόσφατα δήλωσε ότι το multiplayer του Cyberpunk δεν πρέπει να αποκαλείται ένα απλό ”mode” καθώς είναι ένα standalone προϊόν μεγάλης κλίμακας, ωστόσο είναι ”δεμένο” με το singleplayer παιχνίδι.

Επίσης είπε ότι δεν μιλάνε για το συγκεκριμένο καθώς είναι αφοσιωμένοι αυτή την στιγμή στην κυκλοφορία του βασικού παιχνιδιού και θα μας ενημερώσουν σχετικά με το multiplayer μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021.

Το μόνο πράγμα που γνωρίζουμε ως τώρα είναι ότι πρόκειται να έχει microtransactions χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τι σκοπό θα εξυπηρετούν, η μόνη δήλωση από την CDPR ήταν πως θέλουν να νιώθουμε ότι η αγορές ”αυτών” θα αξίζουν τα χρήματα που δώσαμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.