Πρώτο Trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Quarry

356

Πιστοί στο ραντεβού τους 2K Games και Supermassive Games αποκάλυψαν περισσότερα για το The Quarry, τον νέο τίτλο του Βρετανικού studio.

Το παιχνίδι κινείται στα γνωστά μονοπάτια που εξερευνάει η Supermassive Games. Πρόκειται για έναν horror τίτλο, ο οποίος θυμίζει πάρα πολύ το αγαπημένο Until Dawn. Είναι τέλη καλοκαιριού και βρισκόμαστε στα προάστια της Νέας Υόρκης, στη φύση.

Μία ομάδα εφήβων συμβούλων του Hackett’s Quarry, (κάτι σαν πρόσκοποι ή ομαδάρχες κατασκήνωσης παιδιών πιο απλά) έχει κατασκηνώσει στη φύση, διανύοντας το τελευταίο βράδυ της, δίχως ανήλικους, γονείς κλπ. Ελέγχετε τις τύχες και των εννέα συμβούλων, καθώς τα σχέδια που κάνουν για το αποχαιρετιστήριο πάρτι τους, καταλήγει σε μία απρόβλεπτη νύχτα τρόμου. Οι επιλογές σας είναι αυτές που θα τους κρατήσουν ζωντανούς, όπως άλλωστε κάθε παιχνίδι της Supermassive.

Όσοι κάνουν Pre-Order τον τίτλο θα λάβουν το Horror History Visual Filter Pack το οποίο σας δίνει την επιλογή ανάμεσα σε τρία cinematic φίλτρα εικόνας, για να φέρεται μία αισθητική διαφορετική στο παιχνίδι σας (Indie Horror, ’80s Horror και Black and White Classic Horror).

Επίσης, εκτός από τη Standard Edition θα υπάρξει και η The Quarry Deluxe Edition, η οποία θα εμπεριέχει το παιχνίδι, κάποια outfits επηρεασμένα από τη δεκαετία του ’80 για τους χαρακτήρες μας (θα δοθούν μετά την κυκλοφορία) άμεση πρόσβαση στο Death Rewind, το Gorefest Movie Mode Option καθώς και ένα Horror History Visual Filter Pack.

Ο τίτλος αναμένεται σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC στις 10 Ιουνίου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.