Πρώτο Teaser για την ταινία Gran Turismo με πρωταγωνιστές τους ”Legolas” και ”Jim Hopper” (ΒΙΝΤΕΟ)

211

Στα πλαίσια της CES 2023 η Sony αποκάλυψε το πρώτο teaser για την ταινία Gran Turismo.

Υπεύθυνος για την σκηνοθεσία της ταινίας είναι ο Neill Blomkamp (District 9) και θα ακοκολουθήσει μία αληθινή ιστορία. Η ταινία θα μας διηγηθεί την ιστορία ενός έφηβου παίκτη Gran Turismo που χρησιμοποιεί τις μοναδικές ικανότητές του στο παιχνίδι ώστε εν τέλει να καταλήξει να γίνει ένας πραγματικός οδηγός αγώνων. Τον έφηβο νεαρό υποδύεται ο Archie Madekwe (Simon από το Midsommar). Στην ταινία, επίσης πρωταγωνιστούν οι David Harbor (Jim Hopper από το Stranger Things), Orlando Bloom (Legolas από το Lord of the Rings) και Geri Halliwell (Ginger Spice).

https://twitter.com/granturismo/status/1610812260372590592?cxt=HHwWgMDRtezN4NosAAAA

Η ταινία Gran Turismo έχει περάσει από πολλά κύματα είναι η αλήθεια — όπως και η ίδια η σειρά των video-games, η οποία είχε λάβει την φήμη ότι καθυστερεί. Μια εκδοχή της ταινίας καταργήθηκε εντελώς το 2018, αφού πέρασε πέντε χρόνια στην ανάπτυξη με τον Blomkamp να είναι ο δεύτερος σκηνοθέτης που συνδέεται με το project του Gran Turismo. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν προχωρήσει γρήγορα από τότε που ξεκίνησε η ανάπτυξη της τρέχουσας ταινίας τον Μάιο του 2022, με τα γυρίσματα να ολοκληρώνονται τον Δεκέμβριο.

Το Gran Turismo δεν είναι το μόνο έργο crossover παιχνιδιών-ταινιών που βρίσκεται στα σκαριά από την Sony. Στις 15 Ιανουαρίου έρχεται η πρεμιέρα της σειράς The Last of Us στο HBO Max, ενώ στο μέλλον θα δούμε να έρχονται στην μικρή οθόνη τόσο το God of War, όσο και το Horizon.

Η ταινία Gran Turismo, θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου.

Πάρτε μία γεύση παρακάτω:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.