Πρώτα Teasers για τα Assassin’s Creed Codename Red, Hexe και Jede – Και ναι επιτέλους πάμε Ιαπωνία αλλά και Αρχαία Κίνα!

322

Η μέρα στο Ubisoft Forward ήταν γεμάτη Assassin’s Creed. Εκτός φυσικά του Assassin’s Creed Mirage το οποίο θα έρθει το 2023, η Ubisoft αποκάλυψε και το μέλλον της σειράς για τα επόμενα χρόνια.

Το Assassin’s Creed Mirage έρχεται το 2023 και επιστρέφει στις ρίζες του Franchise (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αρχίζουμε με το Assassin’s Creed Valhalla, το οποίο εντός της χρονιάς θα λάβει το ”The Last Chapter” DLC κλείνοντας τον κύκλο του παιχνιδιού. Το νέο υλικό θα φέρει γνωστές φιγούρες και φυσιογνωμίες της ιστορίας, δίνοντας ένα επικό φινάλε στον τίτλο.

Όμως η Ubisoft αποκάλυψε και τα επόμενα μεγάλα ΑΑΑ παιχνίδια Assassin’s Creed τα οποία ετοιμάζει. Πρόκειται για τα Assassin’s Creed Codename RED και Assassin’s Creed Codename HEXE. Και οι δύο τίτλοι θα αποτελέσουν μέρος του Assassin’s Creed Codename Infinity hub, το οποίο θα δουλέψει ως το main hub για όλες τις εμπειρίες του αγαπημένου franchise.

Το Assassin’s Creed Codename RED αναπτύσσεται από την Ubisoft Quebec, δημιουργό ομάδα του Assassin’s Creed Odyssey και Assassin’s Creed Syndicate, και θα αποτελέσει τη φυσική εξέλιξη των RPG παιχνιδιών που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια. Και ναι, αυτό που ζητήσανε οι fans γίνεται πραγματικότητα μιας και θα ταξιδέψουμε στην Ιαπωνία!

Creative Director του τίτλου αυτού θα είναι ο Jonathan Dumont.

Συνεχίζουμε με το Assassin’s Creed Codename HEXE, το οποίο αναπτύσσεται από την Ubisoft Montreal, την ομάδα που έφερε στη ζωή το franchise. Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες γι τον τίτλο, αλλά εάν πάρουμε υπόψιν τα Leaks τα οποία τα οποία εν τέλει επιβεβαιώθηκαν και δούμε και το trailer, εύκολα μπορούμε να αναφέρουμε πως ο τίτλος  θα αποτελέσει το πιο σκοτεινό παιχνίδι Assassin’s Creed που έχει δημιουργηθεί ποτέ. Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται κατά την εποχή του ”witch hunt” στην Κεντρική Ευρώπη του 16ου αιώνα (όπως αναφέρουν οι φήμες).

Creative director του παιχνιδιού θα είναι ο Clint Hocking.

Τι είναι όμως το Assassin’s Creed Codename INFINITY;

Όπως είπαμε πιο πάνω τα HEXE και Red θα αποτελέσουν μέρη του Infinity. Είναι ένα hub το οποίο θα προσπαθήσει να μαζέψει όλους τους παίκτες της σειράς, μέσω πολυποίκιλων εμπειριών, είτε αυτοί είναι παλιοί είτε νέοι. Παράλληλα το Infinity έχοντας στον κορμό του, την παρουσία όλων των παικτών θα φέρει και ένα standalone multiplayer παιχνίδι!

Συνεχίζουμε με το Assassin’s Creed Codename Jade, έναν AAA RPG action-adventure τίτλο για mobile συσκευές!

Ο τίτλος θα λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Κίνα και για πρώτη φορά στο franchise θα μπορούμε να δημιουργήσουμε τον δικό μας χαρακτήρα! Ο τίτλος φυσικά θα είναι free-to-play και θα ακολουθεί μία ιδιαίτερη ιστορία.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η εταιρία ετοιμάζει και μία Live-Action τηλεοπτική Asssassin’s Creed σειρά με το Netflix, εκτός φυσικά της ειδικής συνεργασίας με τον ερχομό τριών παιχνιδιών στο Netflix Games.

Συνεργασία Ubisoft και Netflix για τρία παιχνίδια τα οποία θα έρθουν στην πασίγνωστη Streaming πλατφόρμα!

Παρακάτω ακολουθεί όλο το roadmap το οποίο αφορά το franchise και τι πρέπει να περιμένουμε τον επόμενο καιρό αλλά και χρόνια:

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε και όλο το Assassin’s Creed Showcase:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.