Πολλαπλές αναφορές για σεξουαλική παρενόχληση εργαζομένων εντός της Activision Blizzard

429

Πολλαπλές αναφορές και κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση εντός της Activision Blizzard και εν γνώσει παρακαλώ του CEO της εταιρίας, Bobby Kotick, μας μεταφέρει η Wall Street Journal μέσω του πιο πρόσφατου ρεπορτάζ της.

Τον τελευταίο καιρό στο εσωτερικό της εταιρίας υπάρχει μία σύγχυση ενώ παράλληλα υπάρχουν και ανάλογες έρευνες για τις παραπάνω κατηγορίες, οι οποίες εστιάζουν σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις γυναικών εντός της εταιρίας.

Από την άλλη ο CEO της εταιρίας, μέσω πηγών που επικαλείται η Wall Street, αναφέρει ότι δε γνώριζε τίποτα, αλλά από την άλλη πρώην εργαζόμενοι της Activision Blizzard ισχυρίζονται ακριβώς το αντίθετο, λέγοντας πως όχι μόνο γνώριζε αλλά δεν ανέφερε ποτέ τα περιστατικά στο διοικητικό συμβούλιο. Και δε μένει μόνο εκεί μιας και πίσω στο 2006, ο ίδιος έχει προχωρήσει σε αποτρόπαιες ενέργειες έναντι γυναικών, με ένα συμβάν να αναφέρει πως εστάλη ηχητικό mail σε υπάλληλο με την απειλή πως θα τη σκοτώσει.

Εκπρόσωποι της εταιρίας διαψεύδουν φυσικά όλα τα παραπάνω, λέγοντας πως ο CEO δεν μπορεί να γνωρίζει τα πάντα, και για τον κάθε εργαζόμενο ενώ, από μεριάς του, πηγές αναφέρουν πως υπάρχει η δέσμευση για διαρκή ενημέρωση στο διοικητικό συμβούλιο σχετικά με την πορεία έρευνας των παραπάνω γεγονότων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.