Πασίγνωστος TikToker του Skyrim συνελήφθη για την δολοφονία της γυναίκας του και του φίλου της

378

O Αli Nassar Abulaban, ή αλλιώς JinnKid, είναι ο άνθρωπος πίσω από το ”Skyrim in Real Life” μία σειρά από videos στο TikTok, με εκατομμύρια προβολές.

Ο διάσημος TikToker συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και κατηγορήθηκε για τη δολοφονία δύο ατόμων, συμπεριλαμβανόμενης της συζύγου του.

Όπως αναφέρει το NBC San Diego η αστυνομία κλήθηκε σε ένα διαμέρισμα στο East Village, όπου βρέθηκαν δύο πτώματα, της συζύγου του Ana ετών 29 και του φίλου της Rayburn Barron ετών 28. Αυτό που επικρατεί περισσότερο, κλείνει προς το έγκλημα πάθους, μιας και η Ana και ο Barron φαίνεται πως είχαν σχέση, με τον γάμο του Abulaban και της Ana να βρίσκεται σε κρίση και προς το τέλος του.

@gamingbible Skyrim IRL 😂 Credit: @jinnkid #gaming #skyrim #viral #funny ♬ original sound – GAMINGbible

Ο αναπληρωτής εισαγγελέας Taran Brast είπε ότι ο Ali «καταδίωκε» την Ana από τις 18 Οκτωβρίου και ότι στα τέλη της περασμένης εβδομάδας όχι μόνο βανδάλισε το διαμέρισμά τους σε ένα πολυτελές συγκρότημα, αλλά εγκατέστησε επίσης μια εφαρμογή στο iPad της κόρης του που του επέτρεπε να παρακολουθεί τη δραστηριότητα στο διαμέρισμα.

Εικάζεται ότι το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, αφού ο Άλι άκουσε τη γυναίκα του με άλλον άντρα, επισκέφτηκε το διαμέρισμα, βρήκε τον Μπάρον εκεί και τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι και τον λαιμό, προτού ρίξει επίσης μία σφαίρα στο μέτωπο της γυναίκας του. Το βίντεο από ένα γειτονικό διαμέρισμα φέρεται να δείχνει τον Αλί να φεύγει από το κτίριο αμέσως μετά.

@gamingbible Skyrim blacksmith IRL 😂⚔️ @jinnkid #gaming #gamer #skyrim #parody #irl #viral ♬ original sound – GAMINGbible

 

Στη συνέχεια πήρε από το σχολείο την πεντάχρονη κόρη του, η οποία ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο όταν τέθηκε υπό κράτηση λίγο αργότερα. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Abulaban ήταν αυτός που τηλεφώνησε στο 911 και ανέφερε τους φόνους. Οι εισαγγελείς λένε ότι οι δολοφονίες ακολούθησαν ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας τον περασμένο μήνα:

”Ο Μπραστ είπε ότι υπήρξε ένα προηγούμενο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αναφέρθηκε τον Σεπτέμβριο, κατά το οποίο ο Αλί έσπρωξε την Άνα, προκαλώντας τραυματισμό σε ένα περιστατικό που είδε η κόρη του ζευγαριού. Δεν εκδόθηκαν, ωστόσο, περιοριστικά μέτρα”.

Ο Abulaban είχε συγκεντρώσει τα τλευταία χρόνια πάνω από 950.000 ακόλουθους στο TikTok και 170.000 στο YouTube.

Ο Abulaban κρατείται επί του παρόντος χωρίς εγγύηση εν αναμονή της προκαταρκτικής ακρόασης στις 5 Ιανουαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.