Παίκτες του Red Dead Online οργανώνουν in-game κηδεία λόγω μη τροφοδότησης υλικού από τη Rockstar

259

Παίκτες του Read Dead Online, διοργάνωσαν μία in-game κηδεία, μιας και μεθαύριο, 13 Ιουλίου, ο τίτλος κλείνει έναν χρόνο δίχως να έχει προστεθεί εντός αυτού, τίποτα νέο από υλικό.

Η Rockstar βέβαια στο μεσοδιάστημα, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, πρόλαβε τους διοργανωτές αυτού του ”happening” και τοποθετήθηκε και επίσημα λέγοντας πως δε θα δώσει άλλα μεγάλα updates στο online μέρος του Read Dead Redemption 2, μιας και πλέον έχει εστιάσει όλη της την προσοχή στην ανάπτυξη του Grand Theft Auto 6.

Φαίνεται πως η οργάνωση και οι προετοιμασίες του #SaveRedDeadOnline δεν πήγαν τόσο καλά αν και η ανακοίνωση της Rockstar Games, από μερικούς κρίθηκε τουλάχιστον σωστή μιας και επιτέλους μετά από καιρό τοποθετήθηκε και επίσημα.

Από την άλλη φυσικά υπάρχουν και τα memes τα οποία προφανώς δε θα έλλειπαν. Να πούμε, πως η κηδεία συνεχίζει να υφίσταται και το Red Dead News, το οποίο βρίσκεται πίσω από αυτό το εγχείρημα, να λέει πως θα αποκαλύψει σύντομα λεπτομέρειες ενώ καλεί τους πάντες να ντυθούν όπως αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μεθαύριο και επίσημα τα κόλλυβα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.