Πάνω από 70 παιχνίδια από Xbox και Xbox 360 στο Backwards Compatibility

279

Η Microsoft στα πλαίσια εορτασμού των 20 χρόνων XBOX ανακοίνωσε πως πάνω από 70 παιχνίδι τόσο από το πρώτο XBOX όσο και από το XBOX 360, γίνονται Backwards Compatibility.

Mε λίγα λόγια κάτοχοι των Xbox One, Xbox Series X και S θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν τίτλους από τις παραπάνω κονσόλες είτε με το ήδη υπάρχων αντίτυπο τους είτε να αγοράσουν το εκάστοτε παιχνίδι μέσω Microsoft Store.

Τίτλοι που αξίζει τυπικά να αναφερθούν είναι η τριλογία Max Payne, η σειρά F.E.A.R, Star Wars: Jedi Knight II, Dead or Alive Ultimate και ακόμη περισσότερα.

Τα παιχνίδια αυτά έχουν υποστεί σημαντικές αλλαγές όπως την προσθήκη Auto HDR καθώς και αναβάθμιση ανάλυσης. Το FPS Boost θα έρθει και σε συνολικά 11 τίτλους από αυτούς.

FPS Boost έλαβαν και 26 παιχνίδια τα οποία ήταν ήδη στη λίστα με τα backwards compatible όπως τα Alan Wake, τα Gears of War, Dead Space 2 και 3 καθώς και ακόμη περισσότερα.

Κλείνοντας η Microsoft τόνισε πως αυτό θα είναι το τελευταίο Update στο πρόγραμμα backwards compatibility, μιας και λόγω licensing ζητημάτων, τεχνικών περιορισμών αλλά και νομικών προβλημάτων, δε θα της επιτραπεί να προσθέσει ακόμη περισσότερους τίτλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.