Ο Simon Pegg του Star Trek και The Boys θα είναι ο διευθυντής του Hogwarts στο Hogwarts Legacy (ΒΙΝΤΕΟ)

273

Λίγο έχει μείνει για την επικείμενη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Harry Potter τίτλου, το Hogwarts Legacy. Έτσι, η Warner Bros. Games, παρουσίασε ένα νέο βίντεο στο οποίο μας συστήνει τον διευθυντή του Hogwarts.

Τον Phineas Nigellus Black λοιπόν, θα ενσαρκώνει ο Simon Pegg, τον οποίον μάθαμε από το Star Trek, Mission Impossible, The Boys και άλλα. Όπως αναφέρει και ο ίδιος στο παρακάτω βίντεο, ο Phineas Nigellus Black θα είναι ένας άκρως αντιπαθητικός διευθυντής, κάτι το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τον αγαπημένο διευθυντή των ταινιών Harry Potter, Albus Dumbledore. Eπί προσθέτως, σίγουρα οι Harry Potter fans, θα αναρωτιέστε ποια η ενδεχόμενη σχέση του Phineas Nigellus Black με τον Sirius Black τον οποίο στις ταινίες υποδύεται ο Gardy Oldman. Άμεση, μιας και ο Phineas Nigellus Black είναι ο προ-προ-προπάππους του Sirius Black.

Το Hogwarts Legacy, αναμένεται σε PC, PS5, Xbox και Series X|S στις 10 Φεβρουαρίου, στις 4 Απριλίου θα ακολουθήσουν οι PlayStation 4 και Xbox One εκδόσεις, ενώ η Nintendo Switch έκδοση θα έρθει στις 25 Ιουλίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.