Ο Phil Spencer παραδέχεται ότι οι απολύσεις στο ΧΒΟΧ ήταν ”επώδυνες επιλογές”

241

Το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, επικοινώνησε με το προσωπικό του Xbox σε όλη την εταιρεία, αναγνωρίζοντας ότι ήταν “μια δύσκολη εβδομάδα” και ότι ενώ “οι ενέργειες αυτής της εβδομάδας ήταν επώδυνες επιλογές”, “ετοίμασε το [Xbox] για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία του.

Το email – το οποίο κοινοποιήθηκε από το ειδησεογραφικό site Kotaku – ακολουθεί τον τεράστιο γύρο των 10.000 απολύσεων της Microsoft που επηρέασε πολλά στούντιο του Xbox, συμπεριλαμβανομένου του Halo studio, 343 Industries.

Η Microsoft προχωρά σε 10.000 απολύσεις εργαζομένων

“Αυτή ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για τη Microsoft και εδώ, μέσα στις ομάδες μας. Τώρα που έγιναν πολλές από τις συνομιλίες θέλω να αφιερώσω λίγο χρόνο για να επαναλάβω το μήνυμα που ακούσατε από τους υπεύθυνούς σας”, είπε ο Spencer ξεκινώντας το mail του.

”Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή στην επιχείρησή μας, και οι ενέργειες αυτής της εβδομάδας ήταν επώδυνες επιλογές. Η ηγετική ομάδα του gaming τμήματος, έπρεπε να λάβει αποφάσεις που πιστεύαμε ότι θα μας βοηθήσουν για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία των προϊόντων και της επιχείρησής μας. Τα αποτελέσματα αυτών των αποφάσεων είναι πραγματικά. Ξέρω ότι πονάει. Σας ευχαριστώ που υποστηρίζετε τους συναδέλφους μας καθώς επεξεργάζονται αυτές τις αλλαγές.”

”Τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να συνδεθούμε και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, συμπεριλαμβανομένης της μηνιαίας ενημέρωσης για το gaming, την επόμενη εβδομάδα, για τις ομάδες που θα παρευρεθούν σε αυτή τη συνάντηση, και θα είμαι σε στενή επαφή με τις ομάδες του ZeniMax για να παρέχω υποστήριξη», προσθέτει ο Spencer. Η GLT και εγώ δεσμευόμαστε να είμαστε όσο πιο διαφανείς μπορούμε. Το να προχωρήσουμε με ασάφεια είναι πρόκληση, αλλά είμαι βέβαιος ότι μαζί, θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή του χρόνου”.

”Το Xbox έχει μακρά ιστορία επιτυχίας χάρη στη δουλειά που κάνετε στην υπηρεσία των παικτών, των content creators και των μεταξύ σας σχέσεων”, καταλήγει το μήνυμα. “Η δουλειά σας εκτιμάται βαθιά και εκτιμάται σε αυτούς τους καιρούς αλλαγών και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής μας δυναμικής. Είμαι σίγουρος για το μέλλον μας και περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, αλλά και συνειδητοποιώ ότι αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή και θέλω να σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε εδώ”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.