Ο Norman Reedus επιβεβαίωσε την έλευση του Death Stranding 2

297

Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας των τελευταίως επεισοδίων για το τέλος της σειράς The Walking Dead, στην οποία ο Norman Reedus είναι και ένας από τους πρωταγωνιστές, υπήρξε μία συνέντευξη στο LEO από τον ηθοποιό.

Εκτός των άλλων μίλησε για τη σχέση του με τον Guillermo Del Toro και Hideo Kojima, όμως ο ίδιος μας έκρυβε και εκπλήξεις. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

”Λοιπόν, συνεχίζει το βιβλίο, έχει την τελευταία σεζόν που αναμένεται να κυκλοφορήσει, έπειτα το spinofff και γυρίσματα για το Death Stranding, το βιντεοπαιχνίδι. 

Μόλις ξεκίνησε το δεύτερο.

Πώς προήλθε αυτό;

Ο Guillermo Del Toro, ο οποίος που ανέθεσε και την πρώτη μου ταινία, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: ”Υπαρχει ένας τύπους που ονομάζεται Ηideo Kojima, θα σε πάρει τηλέφωνο, απλά πες ναι”. Και του απαντάω: ”Τι εννοείς απλά πες ναι;” και μου απαντά: Σταμάτα να είναι μ@!#!@κας και απλώς πες ναι”. Τότε βρισκόμουν στο Σαν Ντιέγκο και ο Hideo ήρθε με μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων, είναι από το Τόκιο και μου έδειξε ότι δούλευε σε ένα παιχνίδι που ονομάζεται Silent Hill. ”Ναι ας το κάνουμε”! Δεν είναι το Ms. Pacman, έιναι το ρεαλιστικό, είναι τόσο φουτουριστικό, είναι τόσο περίπλοκο και όμορφο, είχα μείνει έκπληκτος. 

Μου πήρε δύο ίσως τρία χρόνια για να ολοκληρώσω όλες τις Motion Capture συνεδρίες και τα όλα τα άλλα. Χρειάστηκε πολύ δουλειά. Και μετά το βιντεοπαιχνίδι βγήκε, κέρδισε όλα αυτά τα βραβεία και αυτό ήταν ένα τεράστιο πράγμα, οπότε μόλις ξεκινήσαμε το δεύτερο μέρος του”.

Όπως φαίνεται ο επόμενος τίτλος του Hideo Kojima και της Kojima Productions είναι το Death Stranding 2, και δεδομένου πως ο Reedus άρχισε να δουλεύει στον τομέα του, σημαίνει λογικά πως το παιχνίδι βρίσκεται ενεργά στην ανάπτυξή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.