Ο Michael Jordan θα κοσμεί το εξώφυλλο των Special εκδόσεων του NBA 2K23 – Επιστρέφουν τα εμβληματικά Jordan Challenges

254

Ο θρύλος Michael Jordan επιστρέφει σαν cover star στις Special Editions του NBA 2K23 φέρνοντας πίσω παράλληλα τα εμβληματικά Jordan Challenges.

Ο τίτλος θα έρθει στις 9 Σεπτεμβρίου και η 2Κ Sports, ανακοίνωσε πως ο Jordan θα κοσμεί το εξώφυλλο της Michael Jordan Edition και Limited Championship Edition.

Ο Jordan επιλέχθηκε όχι μόνο επειδή το 2K23 ταιριάζει με τον εμβληματικό αριθμό της φανέλας του, αλλά επίσης, η 2Κ ανέφερε, ότι το πνεύμα του ταιριάζει με το θέμα του φετινού campaign mode.

 

Αφού κάναμε το 23 τον πιο αναγνωρίσιμο αριθμό στα αθλήματα, ήταν σωστό να παρουσιάσουμε την έκδοση Michael Jordan Edition για το NBA 2K23

δήλωσε ο Alfie Brody, αντιπρόεδρος παγκόσμιας στρατηγικής μάρκετινγκ για το NBA 2K.

Oι τιμές των ειδικών εκδόσεων δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη καθώς ούτε ποιος αθλητής θα κοσμεί τη standard έκδοση, όμως αν κρίνουμε από πέρυσι, η αντίστοιχη Michael Jordan Edition κόστιζε κοντά στα €100.

Όσον αφορά την Limited Championship Edition, πρόκειται για μία νέα έκδοση στη σειρά NBA 2K, η οποία συνοδεύεται από συνδρομή ενός έτους στο NBA League Pass, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε κάθε πραγματικό παιχνίδι NBA στην τηλεόραση.

Δεδομένου ότι αυτό βρίσκεται κοντά στα €50, από μόνο του, όσοι θέλουν να αγοράσουν αυτήν την πιο ακριβή έκδοση θα πρέπει να περιμένουν μια μεγάλη αύξηση της τιμής.

Η 2K δεν αποκάλυψε πολλά άλλα για το τι θα φέρει σε κάθε έκδοση, αλλά επιβεβαίωσε ότι το εμβληματικό Jordan Challenges από το NBA 2K11 θα επιστρέψει στο φετινό παιχνίδι. Το Jordan Challenges ήταν μια σειρά από δέκα προκλήσεις, όπου οι παίκτες έπρεπε να αναδημιουργήσουν καθοριστικές στιγμές της καριέρας του Michael Jordan.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.