Ο Hideo Kojima βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Microsoft για το επόμενο παιχνίδι του (ΦΗΜΗ)

471

Aρχίσανε τα όργανα ξανά!

Νέες πληροφορίες έρχονται από τον Jeffrey Grubb, δημοσιογράφο του GamesBeat, που αφορά τον Hideo Kojima και το επόμενο Project του.

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου έκανε η πληροφορία πως το Abandoned που παρουσίασε η Sony και ανακοινώθηκε αποκλειστικά για το PS5, είναι το νέο παιχνίδι του Hideo Kojima. Αυτό διότι, το studio που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του παιχνιδιού, δεν έχει κάποιο αξιοσημείωτο παρελθόν στην βιομηχανία και έτσι πολύ θυμήθηκαν το κόλπο που είχε κάνει ο Hideo Kojima με το Moby Dick Studio.

Η παραπάνω αναφορά όμως φαίνεται πως μάλλον δεν ισχύει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Grubb, το Studio του Hideo Kojima βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Microsoft η οποία εάν όντως ισχύει η φήμη, θα αναλάβει να κάνει Publishing τον επόμενο τίτλο της Kojima Productions.

Σύμφωνα με την γραμμή της Microsoft αυτό αυτομάτως θα σήμαινε πως το παιχνίδι θα έρθει αποκλειστικά σε XBOX κονσόλες και PC όπως επίσης και στο Xbox Game Pass. Φυσικά όλα αυτά είναι απλά ανεπιβεβαίωτες αναφορές, αλλά σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η εν λόγω κίνηση είναι η αρχή μιας στρατηγικής που θέλει να θέσει το Xbox για να πλησιάσει το Ιαπωνικό κοινό.

Τέλος, όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, το αφεντικό του XBOX, Phil Spencer, ίσως να μας είχε προειδοποιήσει για την παραπάνω πληροφορία μιας και στο backround του θα δείτε μία φιγούρα του Ludensm της μασκότ της Kojima Productions, το οποίο είναι τοποθετημένο μάλιστα και δίπλα από το φωτιστικό του Xbox.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.