Ο Cory Barlog και η Santa Monica ζητούν ελάχιστη ακόμη υπομονή όσον αφορά το God of War Ragnarök

343

Σαν σήμερα 20 Απριλίου, πίσω στο 2018, κυκλοφόρησε το God of War για το PlayStation 4, το οποίο έμελε να αφήσει το παντοτινό του στίγμα στη βιομηχανία των video-games.

Η Santa Monica άρπαξε αυτή την ευκαιρία και μέσω του Cory Barlog, director του God of War του 2018, να δημοσιεύσει μέσω Twitter ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους fans για όλη την υποστήριξη τους ενώ παράλληλα μίλησε και για το πότε θα έχουμε νέα για τo God of War Ragnarök. 

Πιο αναλυτικά:

”Ισχύει, δεν έχουμε πει πολλά σχετικά με αυτό το θέμα. Αυτό συμβαίνει μιας και όλοι είναι με τα κεφάλια κάτω και δουλεύουν ακατάπαυστα. Είμαστε τελειομανείς. Όλοι βελτιώνουν τα γραφικά στο ”επίπεδο 3” και υπάρχουν πάρα πολλά που γίνονται αυτή τη στιγμή που πραγματικά εύχομαι να μπορούσαμε να μοιραστούμε μαζί σας. Όμως, δεν είναι έτοιμα για να σας τα δείξουμε.

Σας υπόσχομαι πως τη στιγμή, το δευτερόλεπτο, που θα έχουμε κάτι έτοιμο για να μοιραστούμε μαζί σας θα το κάνουμε. Δε θέλουμε να κρατήσουμε τίποτα απ’ όλα αυτά πίσω οπότε κάντε υπομονή και να γνωρίζετε πως κάτι εκπληκτικό έρχεται!”

Το God of War Ragnarök αναμένεται αποκλειστικά σε PlayStation 4 και PlayStation 5.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.