Ο CEO της Take-Two, ”μαμά” εταιρία της Rockstar, είναι απίστευτα ενθουσιασμένος με το GTA 6

236

Το Grand Theft Auto VI είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια ολάκερης της gaming βιομηχανίας!

Το πότε θα έρθει δεν το γνωρίζουμε, εάν και οι φήμες σταματημό δεν έχουν όλα αυτά τα χρόνια και δε τους τελευταίους μήνες, με το επικρατέστερο σενάριο να είναι αυτό, του 2024.

Σε μία σχετικά οικονομική κλήση της Take-Two Interactive, ”μαμά” εταιρία της Rockstar Games, προς τους επενδυτές της, ο Strauss Zelnick, CEO της Take-Two, έδωσε κάποιες νέες πληροφορίες για το GTA 6 αλλά και το GTA franchise.

Αρχικά αποκάλυψε πως τόσο GTA V συνεχίζει να πουλά με εντυπωσιακούς αριθμούς το ίδιο και το πιο πρόσφατο Red Dead Redemption 2.

Με την ανάπτυξη του επόμενου κεφαλαίου στη σειρά Grand Theft Auto να βρίσκεται σε εξέλιξη, η ομάδα της Rockstar Games είναι αποφασισμένη για άλλη μια φορά να θέσει δημιουργικά σημεία αναφοράς για τη σειρά, τη βιομηχανία μας και για όλη την ψυχαγωγία — ακριβώς όπως έκανε η εταιρεία με καθεμία κυκλοφορία της.

ανέφερε αρχικά.

Αυτό που ανέφερε όμως λίγο αργότερα ίσως υπονοεί ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε ανάπτυξη εδώ και αρκετό καιρό.

Προς το παρόν, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα υπάρξει σύντομα ένα νέο Grand Theft Auto. Ωστόσο, η ίδια η Rockstar δεν έχει επιβεβαιώσει εάν η επερχόμενη κυκλοφορία θα φέρει τον τίτλο ”Grand Theft Auto VI”.

‘Όπως και να έχει μάλλον βρισκόμαστε σχετικά κοντά στην κυκλοφορία του επόμενου Grand Theft Auto.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με την τελευταία μεγάλη και σοβαρή αναφορά, η οποία ήρθε από το Bloomberg, στο GTA VI θα πρωταγωνιστήσουν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, εμπνευσμένο από το διαβόητο δίδυμο ληστών Bonnie και Clyde. Ο γυναικείος χαρακτήρας θα είναι μία Λατίνα και η ιστορία του παιχνιδιού θα διαδραματίζεται σε μια φανταστική εκδοχή του Μαϊάμι της Φλόριντα και των γύρω περιοχών

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.