Ο CEO της Hangar 13, του MAFIA 3, αποχωρεί από το studio έπειτα από 7 χρόνια

355

Ο Hade Blackman, επικεφαλής και ιδρυτής της Hangar 13, ομάδα υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Mafia 3 και μετέπειτα Mafia Trilogy, αποχωρεί από το Αμερικάνικο studio έπειτα από επτά χρόνια σε αυτόν του τον ρόλο.

Σε ένα εσωτερικό mail της 2K προς τους developers της ομάδας, γράφτηκε το εξής:

”Καλησπέρα ομάδα, με ανάμεικτα συναισθήματα μοιραζόμαστε αυτές τις ενημερώσεις που έχουν να κάνουμε με την ηγεσία της Hangar 13. Ο Hade Blackman παραιτείται από τη θέση του ως επικεφαλής στη Hangar 13 για να συνεχίσει το δικό του πάθος σε μία νέα προσπάθεια.

Είμαστε ευγνώμονες για την ηγεσία του Haden για την ίδρυση του Hangar 13, τη δημιουργία και την ένωση ομάδων στο Novato, το Brighton και την Τσεχία και την κυκλοφορία πολλών παιχνιδιών και συλλογών Mafia που καθορίζουν τα στούντιο. 

Αυτό που βοήθησε να χτιστεί ο Haden θα συνεχίσει να προχωρά και να αναπτύσσεται για τα επόμενα χρόνια. Υποστηρίζουμε όλους τους υπαλλήλους μας που επιδιώκουν τα πάθη τους και δεν του ευχόμαστε τίποτα άλλο παρά το καλύτερο για το μέλλον”.

Τη θέση του Blackaman θα πάρει ο Nick Baynes, ο οποίος στο παρελθόν ήταν επικεφαλής της Hangar 13 στο Brighton. Ο Baynes έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στον κάδο και βρισκόταν πίσω από την κυκλοφορία του Mafia: Definitive Edition και Mafia Trilogy. 

”Ενώ η αλλαγή μπορεί να κρύβει πολλές προκλήσεις, μπορεί επίσης να γεννήσει νέες ευκαιρίες και επιτυχία” έγραψε η 2K.

“Είμαστε βέβαιοι ότι το στούντιο βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια για τα πολλά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και η ομάδα έχει την πλήρη υποστήριξη της 2K.”

Πέρυσι, η Hanger 13 είδε την ακύρωση του επόμενου μεγάλου έργου της από τη μητρική εταιρεία της 2K, Take-Two Interactive. Αυτό συνέβη παρά το γεγονός ότι είχαν δαπανηθεί ήδη 53 εκατομμύρια για την ανάπτυξή του από το 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.