Ο επόμενος τίτλος της Naughty Dog θα είναι multiplayer!

436

Η Naughty Dog και επίσημα βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας του πρώτου αυτόνομου multiplayer τίτλου της! Η ομάδα ανάπτυξής, έχει προβεί σε δημοσίευση αγγελιών, όπου μέσα σε αυτές, εκτός των άλλων ζητά έναν level/environment designer ο οποίος να προβεί τα παρακάτω:

”Πάρτε μέρος στην πιο νέα περιπέτεια της Naughty Dog. Το πρώτο standalone multiplayer παιχνίδι στην ιστορία του στούντιο! Θέλουμε να φέρουμε το ίδιο επίπεδο φιλοδοξίας και ποιότητας των χαρακτηριστικών story-driven παιχνιδιών μας σε αυτό το μοναδικό multiplayer εγχείρημα”.

Στο παρελθόν έχουμε δει την εταιρία να εισάγει στοιχεία multiplayer σε single player τίτλους, όπως στο The Last of Us με το Factions ή στο Uncharted 4, αλλά ποτέ δεν έχει δημιουργήσει από την αρχή έναν ξεκάθαρα multiplayer τίτλο.

Η αλήθεια είναι πως η Naughty Dog είχε αναφέρει πως και το The Last of Us Part II, θα εμπεριείχε ένα multiplayer Mode το οποίο θα ερχόταν μέσα στο 200. Μάλλον, το project μεγάλωσε και ίσως, εν τέλει, να αποφασίστηκε να αποτελέσει ένα αυτόνομο standalone multiplayer παιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.