Οι Northlane ”εισβάλλουν” στο Rainbow Six Siege

448

Οι περισσότεροι ίσως να μην τους γνωρίζετε αλλά πέσατε στην περίπτωση, μιας και οι Northlane αποτελούν τεράστια προσωπική αγάπη.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά metalcore συγκροτήματα, με εκατομμύρια fans και views στο διαδίκτυο. Οι Northlane, έρχονται από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας και έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση το 2009, μετρώντας ήδη 12 χρόνια ζωής, στην βιομηχανία της core σκηνής με 5 συνολικά albums, στην φαρέτρα τους, με το τελευταίο, εν ονόματι ”Αlien” να κυκλοφορεί από το 2019 σημειώνοντας εξαιρετικές κριτικές και βαθμολογίες.

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες ένα νέο videoclip με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με όνομα ”Clockwork”. Το συγκεκριμένο κομμάτι, γράφτηκε με σκοπό να αποτελέσει το επίσημο soundtrack για το τουρνουά τoυ Rainbow Six Siege, “Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Oceanic Nationals Esports League”, το οποίο διεξαχθεί στις 21 Μαρτίου.

Ο Marcus Bridge, frontman των Northlane μίλησε για το τραγούδι, εξηγώντας την έμπνευση πίσω από αυτό:

”Το Clockwork αντιπροσωπεύει την πίεση και το άγχος που βίωσα όταν προσπάθησα να συνθέσω νέα μουσική, έπειτα από μία ανέμπνευστη περίοδο. Θέλω να πιέζω τον εαυτό μου καλλιτεχνικά, αλλά με την ζωή να έχει κάνει μία παύση και χωρίς να φαίνεται πως θα υπάρξει τέλος σε αυτό, ένιωσα κενός και μόνος, με τον χρόνο να τελειώνει, φτάνοντας στο τέλος που εμείς ορίσαμε στους εαυτούς μας”.

Απολαύστε:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.