Οι γιορτές έρχονται και αυτός είναι ο επίσημος Χριστουγενιάτικος οδηγός της ΑΟC για εσάς

221

Η περίοδος των γιορτών και των διακοπών πλησιάζει και είναι η ιδανική στιγμή να αποκτήσετε μια νέα οθόνη ή ένα αξεσουάρ gaming για να ολοκληρώσετε το setup σας. Η AGON by AOC συγκέντρωσε μερικές προτάσεις για gamers που θα ανανεώσουν τον σταθμό ψυχαγωγίας τους –  ανεξάρτητα από τα “New Year resolutions” του κάθε gamer, όποιος επιλέξει μια νέα οθόνη, τα resolutions της νέας χρονιάς θα είναι υψηλά και ποιοτικά.

Πάρτε το πάνω χέρι με υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης

Η AGON by AOC είναι πραγματικά ένα brand για gamers, κάτι που αποδεικνύεται  κι από τη συνεργασία της με τη μεγάλη ομάδα G2 Esports. H AGON by AOC διαθέτει μία gaming οθόνη ή αξεσουάρ που ταιριάζει σε κάθε gamer εκεί έξω – από τον περιστασιακό παίκτη που χαλαρώνει μετά τη δουλειά με μερικούς αγώνες, κάνει racing σε μια προσομοίωση αγώνων ή παίζει σε ποδοσφαιρικούς τίτλους με τους φίλους τους, μέχρι και τους αθλητές esports που ανταγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο και παίζουν επαγγελματικά.

Παιχνίδι με περιορισμένο προϋπολογισμό

Με τη 24G2SAE στις 24 ίντσες (MSRP: 209 €) ή την 27G2SAE στις 27 ίντσες (MSRP: 279 €), η AGON by AOC προσφέρει μια προσιτή αλλά και ισχυρή πρόταση με δύο Full HD οθόνες που διαθέτουν ρυθμούς ανανέωσης 165 Hz και panel πλούσια σε αντιθέσεις που καλύπτουν τις ανάγκες ενός γραφείου στο σπίτι αλλά και του ανταγωνιστικού gaming ταυτόχρονα. Με χρόνο απόκρισης  4 ms GtG και 1 ms MPRT, σε συνδυασμό με την υποστήριξη AMD FreeSync Premium και Adaptive-Sync, η δράση με γρήγορο ρυθμό είναι καθαρή και ομαλή, ενώ ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης επιτρέπει στους παίκτες να αντιλαμβάνονται τις κινήσεις των εχθρών γρηγορότερα και να αντιδρούν πιο άμεσα ώστε να έχουν το πάνω χέρι. Η στιβαρή βάση στήριξης με δυνατότητα κλίσης ή η δυνατότητα τοποθέτησης VESA προσφέρουν ευελιξία σχεδόν σε κάθε περίσταση. Οι gamers που αναζητούν οθόνες με IPS panel με ακρίβεια χρωμάτων για τη δημιουργία περιεχομένου, streaming και άλλα, μπορούν να επιλέξουν αντ’ αυτών τις οθόνες 24G2SPU (MSRP: 219 €) και 27G2SPU (MSRP: 239 €), που διαθέτουν ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, 4 ms GtG, 1 ms MPRT και έχουν επίσης εργονομική βάση.

Πιο γρήγορα και πιο έξυπνα

Οι gamers που ανταγωνίζονται σε τίτλους esports ίσως χρειάζεται να κινηθούν με ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης. Η AOC GAMING 25G3ZM/BK (MSRP: 239 €) διαθέτει ένα γρήγορο VA Panel με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz,  χρόνο απόκρισης 1 ms GtG και μόλις 0.5 ms MPRT, ώστε οι παίκτες να λαμβάνουν τις πιο ενημερωμένες οπτικές πληροφορίες από τον κόσμο του παιχνιδιού και να μπορούν να συνδυάσουν αυτές τις πληροφορίες με γρήγορα αντανακλαστικά για να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις των αντιπάλων. Η οθόνη εναρμονίζεται τέλεια με τα ακουστικά AOC GAMING GH401 (MSRP: 81,90€). Αυτό το σετ ακουστικών είναι ελαφρύ και ιδανικό για άνεση, με ανώτερη ποιότητα ήχου, και εξοπλισμένο με ασύρματη σύνδεση 2.4 GHz. Επιτρέπει στους χρήστες να ακούν περισσότερα στο παιχνίδι με ακριβείς οδηγούς 50mm, που προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία ήχου για όλα τα είδη παιχνιδιών. Τα ακουστικά είναι άνετα και ανθεκτικά, με αποσπώμενο μικρόφωνο ακύρωσης ήχου και βολική συμβατότητα πολλαπλών πλατφορμών μέσω ασύρματης σύνδεσης 2.4 GHz και ενσύρματης σύνδεσης 3.5 mm.

Μπείτε κατευθείαν στη μάχη με αυτό το σετ gaming εξοπλισμού

Στο στήσιμο ενός gaming υπολογιστή, η επιλογή των βασικών εξαρτημάτων είναι μόνο το ήμισυ της εξίσωσης. Ένα πραγματικό gaming PC χρειάζεται να συνδυάζεται με μια οθόνη gaming, ένα ακριβές ποντίκι gaming, ένα ανθεκτικό πληκτρολόγιο και ένα άνετο σετ ακουστικών. Η AOC προσφέρει μια μεγάλη συλλογή σετ σχεδόν για κάθε παίκτη εκεί έξω. Η AOC GAMING Q27G2E/BK (MSRP: 299 €), είναι μια προσιτή οθόνη 27″ QHD με VA panel με έντονες αντιθέσεις, ρυθμό ανανέωσης 155 Hz και χρόνο απόκρισης 1 ms (MPRT) – γεγονός που την καθιστά μια οθόνη με μέλλον στην αγορά για τα επόμενα χρόνια, χάρη στην ευκρινή ανάλυση και το γρήγορο panel της.

Οι gamers μπορούν να συνδυάσουν αυτή την οθόνη με ένα μηχανικό πληκτρολόγιο όπως το AOC GAMING GK500 (MSRP: 70,90 €), το οποίο είναι ιδανικό για παιχνίδι χάρη στους κόκκινους μηχανικούς διακόπτες Outemu.Το GK500 είναι άνετο χάρη στο μαγνητικό στήριγμα καρπού και ισχυρό χάρη στα ανθεκτικά του υλικά. Το ποντίκι AOC GAMING GM500 (MSRP: 27,90 €) ολοκληρώνει το setup στο γραφείο, ιδανικό τόσο για αριστερόχειρες όσο και για δεξιόχειρες χρήστες και είναι εξοπλισμένο με έναν ακριβή αισθητήρα Pixart 3325 που υποστηρίζει 5000 DPI, 100 IPS και επιτάχυνση 20 g.

Ολοκληρώνοντας το setup, τα ενσύρματα USB ακουστικά AOC GAMING GH300 (MSRP: 55,90 €) αποτελούν έναν άνετο σύντροφο για τους gamers. Χάρη στους οδηγούς των 50 mm, προσφέρει καθαρό και ευκρινή ήχο με καθορισμένο εύρος μπάσων, ενώ η εικονική υποστήριξη ήχου 7.1 (σε PC) επιτρέπει στους παίκτες να εντοπίζουν με ακρίβεια τη θέση των αντιπάλων τους. Μαζί, και τα τέσσερα προϊόντα, επιτρέπουν στους παίκτες να ενισχύσουν τον εξοπλισμό τους σε ανταγωνιστικό επίπεδο και συνολικό κόστος κάτω από 500 €.

Φτιαγμένο για γρήγορα αντανακλαστικά

Οι παίκτες που αγωνίζονται σε κορυφαία επίπεδα δεν θα ικανοποιηθούν με μόνο 144 Hz ή 165 Hz, ειδικά όταν οι αντίπαλοί τους τρέχουν με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης και μπορούν να τους βλέπουν και να αντιδρούν γρηγορότερα. Για τον λόγο αυτό, τα μοντέλα 240 Hz της σειράς AGON by AOC έρχονται να τους σώσουν. Η AOC GAMING C27G2ZU (με εργονομική βάση με δυνατότητα ρύθμισης ύψους – MSRP: 299 €) ή η AOC GAMING C27G2ZE (με βάση που υποστηρίζει την κλίση – MSRP: 269 €) προσφέρουν κυρτά VA panel 27” με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz που κόβει την ανάσα. Η κυρτότητα των 1500R περιβάλλει και παρασύρει τους παίκτες βαθύτερα στον κόσμο του παιχνιδιού βυθίζοντάς τους σε τίτλους FPS, δράσης ή προσομοίωσης. Για ακόμα καλύτερη βύθιση, η AOC GAMING C32G2ZE (MSRP: 319 €) προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 240 Hz σε μεγαλύτερο καμβά 32”. Και τα τρία μοντέλα διαθέτουν ανάλυση Full HD, καθιστώντας τη δυνατότητα επίτευξης 240 καρέ το δευτερόλεπτο στα παιχνίδια ακόμα πιο πραγματικά χωρίς να απαιτούνται  GPU υψηλότερης κατηγορίας.

Μια γιορτή για φιλόδοξους παίκτες

Η τελευταία, 5η γενιά οθονών της σειράς της AGON είναι μια πρόταση για απαιτητικούς παίκτες. Η AGON AG275QZN/EU (MSRP: 549 €) που κυκλοφόρησε πρόσφατα – μια επίπεδη οθόνη 27” QHD με panel VA – προσφέρει καθαρή και ευκρινή ανάλυση, ενώ υπερέχει στη γρήγορη δράση χάρη στον ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, το χρόνο απόκρισης 1 ms GtG και MPRT μόλις 0.5 ms. Η στιβαρή, εργονομική βάση με ρύθμιση ύψους, κλίσης και περιστροφής και το brushed μεταλλικό φινίρισμα της εκπέμπουν «premium» vibes.

Αυτή η οθόνη ταιριάζει με τα αξεσουάρ της σειράς 700 της AGON by AOC. Το πληκτρολόγιο AGON AGK700 (MSRP: 173,90 €) είναι εξοπλισμένο με διακόπτες Cherry MX Red για γρήγορο ρυθμό απόκρισης, φέρει ισχυρή ποιότητα κατασκευής με άνετη στήριξη καρπού και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα πλήκτρα μικροεντολών, το κουμπί έντασης ήχου και πολλά άλλα. Το gaming ποντίκι AGON AGM700 (MSRP: 50.90 €) προσφέρει διχρωμία με ασημί και μαύρες πινελιές, ενώ το βάρος του μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα χάρη στις μονάδες βάρους. Αυτό θα είναι μια τέλεια επιλογή με 16,000 DPI, ένα ειδικό κουμπί ελεύθερου σκοπευτή, προγραμματιζόμενα κουμπιά, και προσαρμογή RGB μέσω του AOC G-Menu.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι το mouse pad AGON AMM700 (MSRP: 32,90€) που διαθέτει μια μεγάλη επιφάνεια για ποντίκια οποιασδήποτε γενιάς, ενώ τα διακριτικά φώτα RGB που περιβάλλουν την επιφάνεια μπορούν επίσης να συγχρονιστούν με άλλες συσκευές AOC.

Χρειάζεστε περισσότερο χώρο;

Για όσους αναζητούν μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης, η 34″ ultrawide AOC GAMING U34G3XM/EU (MSRP: 439 €) είναι η ιδανική λύση. Χάρη στην αναλογία διαστάσεων 21:9, μπορεί να αντικαταστήσει τις ρυθμίσεις διπλής οθόνης και να βελτιώσει την παραγωγικότητα. Και στα παιχνίδια και στις ταινίες, ο επιπλέον οριζόντιος χώρος καλύπτει τέλεια την περιφερειακή όραση των χρηστών, επιτρέποντάς τους να βυθιστούν πλήρως. Με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και χρόνο απόκρισης MPRT 1 ms, η U34G3XM/EU είναι κατάλληλη ακόμα και για γρήγορη δράση.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.