Νέο Tom Clancy’s παιχνίδι θα ανακοινωθεί στις 19 Ιουλίου – Πρώτα Gameplay πλάνα

388

Η Ubisoft μέσω social media, έδωσε ένα μικρό teaser, ενημερονοντας μας πως αύριο 19 Ιουλίου και ώρα 21:00 (ώρα Κύπρου) θα αποκαλύψει ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Tom Clancy’s.

Αρχικά όπως θα δούμε δεν πρόκειται για ένα σκοτεινό παιχνίδι σε military μονοπάτια μιας και τα φωτεινά και ζωηρά χρώματα του teaser κρύβουν ένα πιο χαλαρό ύφος. Εκτός αυτού, είχαμε και μερικά δευτερόλεπτα gameplay, τα οποία δημοσίευσε αποκλειστικά το IGN.

https://twitter.com/Ubisoft/status/1416789864272613379

Όπως θα δούμε, το παιχνίδι όπως φαίνεται θα είναι multiplayer και ίσως battle royale. Θα κινείται σε μονοπάτια Call of Duty μιας και κατευθείαν μπορούμε να διακρίνουμε το fast paced gameplay, σε αντίθεση με το Rainbow Six Siege, το οποίο ήταν το τελευταίο multiplayer παιχνίδι το οποίο είδαμε στο σύμπαν του Tom Clancy’s, και είναι ένας αρκετά αργός τίτλος, όσον αφορά το gameplay. Όσον αφορά το σύμπαν, στο παρακάτω video, φαίνεται να βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη.

Το παιχνίδι ίσως να είναι και free-to-play, όπως ακριβώς έγινε και με το Hyper Scape το οποίο όμως δεν πήγε τόσο καλά. Να θυμίσουμε πως η Ubisoft, πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε την αλλαγή στρατηγική της λέγοντας πως θα δώσει περισσότερο βάση στις free-to-play εμπειρίες.

Περισσότερα σύντομα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.