Νέο Horror τίτλο, παρόμοιο με το The Quarry αναπτύσσει η Supermassive Games

253

Η Supermassive Games τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μία συνεχή ενασχόληση με τίτλους, δίχως να βάζει pause όντας ένα από τα πιο δραστήρια studios της βιομηχανίας.

Έπειτα από το πιο πρόσφατο The Quarry, αλλά και το The Devil In Me, το οποίο έρχεται στις 18 Νοεμβρίου και θα αποτελέσει το season finale του The Dark Pictures Anthology, το οποίο μετά ήδη τρεις τίτλους (Man of Medan, Little Hope και House of Ashes), το Βρετανικό studio φαίνεται πως ήδη εργάζεται στο επόμενο Project του.

Ο Will Byles, writer και director του Until Dawn και The Quarry, παραχώρησε μία συνέντευξη στο ειδησεογραφικό μέσο VGC, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δε γνωρίζει για πόσο ακόμη η Supermassive θα αναπτύσσει τίτλους βασισμένους στο ”εφηβικό Horror” ενώ ανακοίνωσε ότι ένας νέος horror τίτλος έρχεται το 2025 με 2026. Ο συγκεκριμένος τίτλος θα έχει το μέγεθος του The Quarry καθώς και τη φιλοσοφία του, αποκλίνοντας από τη φιλοσοφία του Τhe Dark Pictures (αυτόνομες horror επεισοδιακές ιστορίες).

Εκεί που επίσης στάθηκε είναι το κατά πόσο ένα μεγαλύτερο σε διάρκεια παιχνίδι μπορεί να προσφέρει στο ξεδίπλωμα και το χτίσιμο χαρακτήρων. Ο Byles είπε χαρακτηριστικά:

Μου αρέσει η πολυτέλεια του να μπορώ να εξερευνήσω πραγματικά τους χαρακτήρες και αυτό μπορώ να το έχω με ένα μεγαλύτερο σε διάρκεια σενάριο. Αυτό ενοχλεί κάποιους ανθρώπους γιατί βαριούνται, αλλά εμένα μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι έχω την ευκαιρία να εξερευνώ τους χαρακτήρες σε βάθος και τις σχέσεις τους, κάτι το οποίο είναι δυσκολότερο σε μία πιο μικρή ιστορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.