Νέες πληροφορίες για την ταινία The Division

375

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε (λογικά), η Ubisoft εκτός από το Assassin’s Creed, που πρόσφατα έφερε στις μεγάλες οθόνες, θέλει να φέρει και άλλες ταινίες, προερχόμενες από παιχνίδια της όπως το The Division, το Watch Dogs και το Tom Clancy’s Splinter Cell.

Όσον αφορά το Division, οι διαδικασίες προ-παραγωγής της ταινίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Ήδη γνωρίζουμε πως ο πρωταγωνιστής της ταινίας θα είναι ο γνωστός και ταλαντούχος Jake Gyllenhaal όπου θα τον πλαισιώνει η επίσης πρωταγωνίστρια Jessica Chastain.

Πριν λίγες ώρες, η Ubisoft όμως ανακοίνωσε τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο της ταινίας. Πρόκειται για τον ταλαντούχο Stephen Gaghan, ο οποίος κέρδισε το Academy Award για το σενάριο της ταινίας ”Traffic” καθώς αποτέλεσε επίσης και υποψήφιος με την ταινία ”Syriana”, στον τομέα της σκηνοθεσίας.

”Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα δείξουμε σε όλους το ξεχωριστό όραμα του Stephen σχετικά με το παιχνίδι” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Chief Executive Officer, της Ubisoft Motion Pictures, Gerard Guillemot.

”Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με την Ubisoft Motion Pictures καθώς και την Massive Entertainment, έτσι ώστε να φέρουμε το Division στην μεγάλη οθόνη. Είναι όλοι τους πολύ ταλαντούχοι και δεν διστάζουν να πάρουν ρίσκα” ανέφερε ο Graghan, ο οποίος συνέχισε λέγοντας, ”το παιχνίδι αποτελεί μία τεράστια επιτυχία, λόγω του ότι ο κόσμος υποστήριξε το όραμα των developers, για την δημιουργία ενός post-apocalyptic Manhattan. Φυσικά δεν μπορώ να παραλείψω το γεγονός, του ότι θα δουλέψω με τον Jake Gyllenhaal και τη Jessica Chastain.

Ημερομηνία για την ταινία δεν υπάρχει, αλλά τα leaks και οι φήμες κάνουν λόγο για το 2018.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.