Νέα Gameplay πλάνα και πληροφορίες από το The Division Heartland – Έρχεται και η Closed Beta του The Division Resurgence

290

Το The Division Heartland εμφανίστηκε στο Ubisoft Forward με τον τίτλο να έρχεται μέσα στο έτος είτε το 2023 σε κονσόλες, PC και cloud όπως επιβεβαίωσε η Ubisoft.

Επίσης, ανακοινώθηκε πως θα υπάρξει μία νέα δοκιμαστική φάση για τον τίτλο, στην οποία οι παίκτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πατώντας εδώ.

Nα πούμε πως το The Division Heartland είναι ένα free-to-play παιχνίδι το οποίο διαδραματίζεται στο σύμπαν του The Division. Όπως ανέφερε η Red Storm, ομάδα ανάπτυξης του τίτλου, το Heartland θα φέρει ολοκαίνουργιες ιστορίες και χαρακτήρες αλλά θα μείνει πιστό στο ύφος των δύο παιχνιδιών της Ubisoft Massive, σε ένα PvPvE μείγμα.

Νέα είχαμε και από το στρατόπεδο του The Division Resurgence, το οποίο είναι ο επίσημος mobile The Division τίτλος της Ubisoft. Μάθαμε και επίσημα πως το Dark Zone θα έρθει στον τίτλο, άρα θα έχουμε και multiplayer! Δεν αλλάζει τίποτα εδώ, ο στόχος είναι ίδιος όπως και στα κλασσικά παιχνίδια, να μαζέψεις loot και να κάνεις το extraction σου, προσπαθώντας να μείνεις ζωντανός τόσο από τα αντίπαλα factions (AI) όσο και από άλλους παίκτες.

Η closed beta έρχεται στο τέλος του χρόνου και μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.