”Μυρίζει” Ελλάδα το νέο Trailer του Rainbow Six Siege

631

Η Ubisoft, έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, μέσω του οποίου μας παρουσιάζει κάποια νέα Outfits τα οποία θα δοθούν σε μερικούς Operators.

Το ”περίεργο” εδώ, είναι πως πρόκειται για ένα πολύ σύντομο animated film, στο οποίο βλέπουμε αρχικά την Ash και τον νέο Six, τον Harry να συζητούν σε ένα ξεκάθαρα Ελληνικό τοπίο, το οποίο φέρνει αρκετά στο νησί της Σαντορίνης. Επίσης, λόγω της animated μορφής του, μοιάζει αρκετά και στον σχετικό χάρτη του Overwatch με όνομα ”Ilios”, ο οποίος βρίσκεται φυσικά στο νησί της Σαντορίνης.

Σε συνδυασμό, με όλες τις φήμες και στοιχεία που έχουμε μέχρι και σήμερα, είναι σχεδόν βέβαιο, σύμφωνα πάντα με τις ενδείξεις που έχουμε στα χέρια μας, πως η πέμπτη σεζόν του παιχνιδιού θα φέρει Έλληνα ή Έλληνες Operators, κάτι το οποίο αναμένουμε αρκετά χρόνια.

Όσον αφορά το υπόλοιπο video θα δούμε εν δράσει τον Wamai και την Kali μαζί με την επίλεκτη ομάδα της, Nightheaven. Η νέα Nightheaven Collection του παιχνιδιού είναι ήδη διαθέσιμη στο παιχνίδι.

Ακολουθεί το σχετικό Video:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.