Μπορείτε δυστυχώς να μην ελπίζετε σε νέο Sly Cooper ή inFAMOUS – Επίσημη τοποθέτηση από τη Sucker Punch

198

Δυστυχώς, οι fans του Sly Cooper και inFAMOUS δε θα μείνουν ικανοποιημένοι από αυτά τα νέα.

Στα πλαίσια εορτασμού των 25 χρόνων της, η Sucker Punch Productions, προχώρησε σε δηλώσεις που αφορούν το μέλλον της ομάδας, και τι σχέδια έχει. Όπως ανέφερε, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ενεργό στάδιο, μόνο ένα project στο οποίο έχει δώσει τη μέγιστη προσοχή της. Όπως τόνισε, δεν είναι κάποιο νέο παιχνίδι Sly Cooper η inFAMOUS.

Από την άλλη δήλωσε πως αγαπάει υπερβολικά αυτά τα δύο franchises και δεν αποκλείει στο μέλλον να ασχοληθεί για τη δημιουργία κάτι νέου, μαζί τους.

Ας δούμε τις δηλώσεις της ομάδας από την Ουάσιγκτον:

Μιας και πλησιάζουμε τα 25 χρόνια από τη στιγμή που ιδρύθηκε η Sucker Punch, είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά των χαρακτήρων και των ιστοριών που έχουμε φτιάξει, από το Rocket: Robot on Wheels μέχρι τα Sly Cooper και τα inFAMOUS, και πιο πρόσφατα, Ghost of Tsushima.

Βέβαια, καθώς η κλίμακα και η πολυπλοκότητα των παιχνιδιών μας συνεχίζει να μεγαλώνει, αυτά απαιτούν την πλήρη προσοχή του στούντιο. Έτσι, εστιάζοντας την προσοχή μας στο τρέχον project μας, δεν έχουμε σχέδια να ταξιδέψοθμε στο inFAMOUS ή το Sly Cooper αυτή τη στιγμή. Ακριβώς το ίδιο όμως, κανένα άλλο στούντιο δεν εργάζεται αυτή τη στιγμή σε projects που σχετίζονται με αυτά τα franchises. Αυτοί οι χαρακτήρες είναι πολύ ιδιαίτεροι και κοντά στην καρδιά μας, οπότε αν και δε θα λέγαμε ποτέ ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να ανοίξουμε ξανά αυτές τις πόρτες στο μέλλον, προς το παρόν δεν υπάρχουν inFAMOUS ή Sly Cooper παιχνίδια υπό ανάπτυξη.

Οι φήμες πάντως κάνουν λόγο για την ανάπτυξη του Ghost of Tsushima 2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.