Μην περιμένετε εντός του 2022 την κυκλοφορία της σειράς The Last of Us

422

Η σειρά Τhe Last of Us αποτελεί ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα shows και δε για τους gamers.

Πρόσφατα ο Casey Bloys επικεφαλής περιεχομένου του HBO και HBO Max, σε δήλωση του στο Deadline, ανέφερε: ”Δεν πρόκειται να βγει στον αέρα το 2022 – εξακολουθούν να κάνουν γυρίσματα στον Καναδά. Φαντάζομαι ότι θα το δείτε το 2023”. 

Ενώ συνέχισε για τη σειρά λέγοντας:

”Έχω δει μερικά πρώτα επεισόδια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ο Craig έκανε το Chernobyl για εμάς. Είναι ένας φανταστικός συγγραφές και σκηνοθέτης. Αυτό που έχει δει είναι εκπληκτικό οπότε είμαι ενθουσιασμένος για αυτό, αλλά δε θα είναι το 2022”.

Να πούμε πως τη σκηνοθεσία και συγγραφή των επεισοδίων έχουν αναλάβει τόσο o Craig Mazin του Chernobyl όσο και ο ίδιος ο Neil Druckmann.

Στον ρόλο του Joel βρίσκεται ο Pedro Pascal, στο ρόλο της Ellie η Bella Ramsey, στο ρόλο του Bill ο Nick Offerman, την Tess ενσαρκώνει η Anna Torv, το αδερφό του Joel, Tommy ο Gabriel Luna ενώ η Merle Dandridge θα ενσαρκώνει τη Marlene, η οποία μάλιστα ήταν αυτή που είχε αναλάβει τον ρόλο πάλι της Marlene στο The Last of Us παιχνίδι. Τέλος, η Nico Parker θα είναι η κόρη του Joel ενσαρκώνοντας τη Sarah.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.