”Μην επιθυμείτε sequel αν δεν το αγοράσετε σε full price” δηλώνει ο δημιουργός του Days Gone

566

Το Days Gone 2 είναι ένα θέμα το οποίο συζητιέται πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες, μιας και όπως μάθαμε (όχι βέβαια επίσημα) η Sony απέρριψε το σχέδιο που είχε η Bend Studio για το sequel του παιχνιδιού.

Ο creative director του Studio, John Garvin, σε σχετική συνέντευξη που έδωσε στο YouTube κανάλι του David Jaffe, τον πρώτο δημιουργό του God of War, ρωτήθηκε εάν από τότε που το παιχνίδι προστέθηκε στο PlayStation Plus, έδωσε την ώθηση για μεγαλύτερο ενδιαφέρον των gamers προς τον τίτλο.

Ο Garvin, απάντησε πολύ χαρακτηριστικά:

‘Έχω μία άποψη που αφορά κάτι το οποίο το κοινό σου μπορεί να το βρει σωστό ή από την άλλη πλευρά μπορεί και να το εκνευρίσει. Αν αγαπάς ένα παιχνίδι, αγόρασε το στη γ@μημ@@ενη, πλήρης τιμή του. Δεν μπορώ να αριθμήσω πλέον, πόσες φορές έχω ακούσει τους gamers να λένε, ‘Ναι το πήρα σε έκπτωση αυτό, το πήρα από το PS Plus ή κάτι παρόμοιο”.

Ενώ συνέχισε λέγοντας, σε σχετική ερώτηση για το πως μπορεί κάποιος να γνωρίζει εάν θα του αρέσει ένα παιχνίδι πριν το παίξει:

”Δεν μπορείς να το ξέρεις, αλλά μην παραπονιέσαι αν κάποιο παιχνίδι δεν αποκτήσει sequel την ίδια στιγμή που δεν το υποστήριξες όταν κυκλοφόρησε. Σαν να λένε, ότι το God of War έκανε τόσες εκατομμύρια πωλήσεις στο launch και γνωρίζετε πως το Days Gone όχι. Μιλάω προσωπικά ως developers δε δουλεύω για τη Sony, δε γνωρίζω τους αριθμούς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.