Μεγάλη η πιθανότητα να βρεθεί στα δικαστήρια η CD Projekt Red

534

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν!

Σύμφωνα με την New York Times, φαίνεται πως η CD Projekt Red Και το Cyberpunk 2077 οδεύουν προς την δικαστική οδό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα δικηγορικό γραφείο στην Βαρσοβία συνεργάζεται με έναν επενδυτή της CD Projekt Red, όπου μαζί αναλύουν την πιθανότητα, να οδηγήσουν την εταιρία στα δικαστήρια, με την δικαιολογία της παραπλάνησης ώστε να υπάρξουν οικονομικά οφέλη.

Αυτό φούντωσε, όταν αρχικά το παιχνίδι αφαιρέθηκε από το PS Store, με παράλληλες κινήσεις να γίνονται και στην Νέα Υόρκη από άλλους επενδυτές μέσω του δικηγορικού γραφείου, ”Wolf Haldenstein Adler Freeman & Herz LLP”.

Πιο συγκεκριμένα σε αυτή την περίπτωση, η εταιρία κατηγορείται πως παραπλάνησε με μη αληθής πληροφορίες τόσο τους ίδιους τους μετόχους όσο και το επενδυτικό κοινό.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε και την παρέμβαση του Richard Hoeg, ο οποίος είναι δικηγόρος με ειδίκευση στα video-games, λέγοντας πως όντως η CD Projekt Red εύλογα μπορεί να κατηγορηθεί για παραπλανητικές και μη αληθής τακτικές.

Με τις μετοχές της εταιρίας να έχουν πέσει στο 40% με χασούρα περίπου 1 δισεκατομμύριο  και με ένα κατώτερο των προσδοκιών παιχνίδι, από άποψης τεχνικών ζητημάτων, η CD Projekt Red έχει ανοίξει πολλά μέτωπα τα οποία δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να μαζέψει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.