Μία αναλυτικότερη σύγκριση ανάμεσα στο Remake και το κλασσικό Remastered του The Last of Us (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

344

Όπως σας ανακοινώσαμε χτες (δείτε περισσότερα εδώ και εδώ) η Naughty Dog στα πλαίσια του Summer Game Fest ανακοίνωσε και επίσημα το Remake του The Last of Us ή όπως το ονομάζει Τhe Last of Us Part I.

Έπειτα την ανακοίνωση, δημοσιεύτηκε πάρα πολύ υλικό από τον τίτλο, το οποίο έρχεται να συγκρίνει τη remastered έκδοση του 2014 με αυτό που είδαμε στο remake.

Όπως ανέφερε και η ίδια η εταιρία, ο τίτλος έχει δημιουργηθεί σχεδόν από την αρχή πατώντας όμως στους άξονες του βασικού τίτλου. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, τα μοντέλα των χαρακτήρων είναι στην ουσία στέκονται στην ποιότητα που είδαμε στο The Last of Us Part II, ενώ τα περιβάλλοντα, τα textures και οι φωτισμοί είναι χωρίς αμφιβολία καλύτερα και εντυπωσιακά.

Επίσης, τονίστηκε ότι αλλαγές έχουν γίνει και στο gameplay και τον χειρισμό του τίτλου, ενώ σημασία έχει δοθεί και στην ευρύτερη εξερεύνηση μιας και μιλάμε για έναν άκρως γραμμικό τίτλο.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα:

Ένα άκρως ενδιαφέρον βίντεο 10 λεπτών με μία ενδελεχή ανάλυση δημοσίευσε το κανάλι ”ElAnalistaDeBits”, το οποίο θα σας δώσει μία ακόμη μεγαλύτερη γεύση από το πόσο διαφέρει το remake από τον remastered τίτλο.

Το The Last of Us Part I, θα έρθει στο PlayStation 5 στις 2 Σεπτεμβρίου ενώ αναμένεται και λίγο αργότερα για πρώτη φορά και σε PC.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.