Μάλλον, μάθαμε τα επόμενα δύο αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation που θα έρθουν σε PC

361

Πριν λίγες ώρες μάθαμε και επίσημα από τη Sony, μέσω του σχετικού State of Play που διεξήχθη στα πλαίσια του Summer Game Fest, πως ο άνθρωπος αράχνη θα προσγειωθεί στα PC συστήματα τον Αύγουστο.

Πιο συγκεκριμένα το Marvel’s Spider-Man Remastered και Marvel’s Spider-Man: Miles Morales αναμένονται σε PC, με το πρώτο να έρχεται τον Αύγουστο και το δεύτερο μέσα στο φθινόπωρο. Περισσότερα μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μέσα στον Ιούνιο, ενδεχομένως να δούμε και το Uncharted: Legacy of Thieves Collection, το οποίο εμπεριέχει τις remastered εκδόσεις των Uncharted 4: A Thief’s End και Uncharted: The Lost Legacy και έχει κυκλοφορήσει ήδη για PS5, με την PC μεταφορά να έχει ανακοινωθεί και η ημερομηνία κυκλοφορίας να έχει διαρρεύσει μέσω του Epic Game Store. Περισσότερα εδώ.

Επί προσθέτως κάποιες μέρες πίσω, ο εξαιρετικός αποκλειστικός τίτλος του PS5, το Returnal, εμφανίστηκε στο Steam. Πιο συγκεκριμένα αρχεία του τίτλου βρέθηκαν στη βάση δεδομένων της πλατφόρμας της Valve. Περισσότερα εδώ.

Σαν να μην έφτανε αυτό βέβαια, ο χρήστης του Reddit ”EmpressOfSony” δημοσίευσε διάφορες εικόνες από τα μενού και τις ρυθμίσεις τόσο του Returnal όσο και του Sackboy: A Big Adventure, ακόμη ενός αποκλειστικού τίτλου που φαίνεται πως θα έρθει σε PC.

Ίσως, οι φωτογραφίες να μην είναι αληθινές, αλλά το ενδεχόμενο αυτό είναι σχεδόν απίθανο, μιας και στην περίπτωση του Returnal, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, στοιχεία του τίτλου υπάρχουν ήδη στη βάση δεδομένων αφήνοντας μηδενικές σκέψεις αμφισβήτησης, ενώ στην περίπτωση του Sackboy: A Big Adventure, είχαμε ήδη λάβει μια γεύση πέρυσι, όταν μέσω του GeForce Now, ο τίτλος βρισκόταν εντός των αποκλειστικών παιχνιδιών της Sony που θα ερχόντουσαν σε PC.

Μία λίστα που μέχρι τώρα επιβεβαιώνεται απολύτως, έχοντας εντός της παιχνίδια όπως τα God of War, Days Gone, Horizon Zero Dawn τα οποία βρίσκονται ήδη διαθέσιμα σε PC αλλά και ακόμη περισσότερα (Ghost of Tsushima, Horizon Forbidden West, Demon’s Souls Remake, Ratchet & Clank, Gran Turismo 7 για παράδειγμα) αποκλειστικά τα οποία είναι σχεδόν βέβαιο πως θα δούμε στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.