Μάλλον η συνεργασία ΕΑ και FIFA φτάνει στο τέλος της – Νέα τοποθέτηση της FIFA

342

Το σίριαλ FIFA και EA συνεχίζεται και στον εάν εν τέλει καταλήξουν σε συμφωνία για το μέλλον της προσοδοφόρας ποδοσφαιρικής σειράς, μπορεί να μην αποτελεί μία αποκλειστική συμφωνία.

Η FIFA ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε μία ”ολοκληρωμένη και στρατηγική αξιολόγηση” του τοπίου του παιχνιδιού και αποφάσισε ότι θα προσπαθήσει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές της συναλλαγές και σε άλλες εταιρίες.

Πιο αναλυτικά ανέφερε:

”To μέλλον των παιχνιδιών και των esports για τους φορείς του ποδοσφαίρου πρέπει να περιλαμβάνει περισσότερα από ένα μέρος που ελέγχει και εκμεταλλεύεται όλα τα δικαιώματα”. 

Συνέχισε λέγοντας πως πολλαπλές εταιρίες τεχνολογίας και κινητών ”ανταγωνίζονται ενεργά” για να συνεργαστούν με τη FIFA. ”Κατά συνέπεια, η FIFA συνεργάζεται με διάφορους ”παίκτες” του κλάδου συμπεριλαμβανομένων προγραμματιστών, επενδυτών και αναλυτών, για να δημιουργήσει μία μακροπρόθεσμη άποψη για τον τομέα των παιχνιδιών, των esports και της διαδραστικής ψυχαγωγίας. Το αποτέλεσμα θα διασφαλίσει ότι η FIFA θα έχει μία σειρά κατάλληλων ειδικών ανθρώπων, όπου θα διαμορφώσουν ενεργά τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες και προσφορές για τους fans και τους καταναλωτές”. 

Όλα τα παραπάνω αποτελούν το μέρος της στρατηγικής που φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει η FIFA η οποία ξεκάθαρα θέλει το FIFA franchise να αποτελέσει ένα ανοιχτό προϊόν με τη συμμετοχή περισσότερων εταιριών.

Δεδομένων των παραπάνω, το διαζύγιο έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια με την ΕΑ ίσως να βρίσκεται πολύ κοντά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.