Λουκέτο βάζει η Facebook στο Facebook Gaming App τον Οκτώβριο

257

Καλά πήγε και αυτό!

Η Facebook ανακοίνωσε πως στις 28 Οκτωβρίου θα κλείσει οριστικά το Facebook Gaming App για Android και iOS, μιας και φαίνεται πως δεν τράβηξε το ενδιαφέρον των gamers.

Nα πούμε πως η εν λόγω εφαρμογή δημιουργήθηκε πίσω στο 2020, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους gamers να παρακολουθούν τα gaming livestreams του Facebook, μέσω του κινητού τους, μία προσπάθεια της Facebook να ανταγωνιστεί τις αντίστοιχες εφαρμογές του Twitch και YouTube.

Όπως ανέφερε και επίσημα η εταιρία:

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους σας για όλα όσα έχετε κάνει για να δημιουργήσετε μια ακμάζουσα κοινότητα για παίκτες και θαυμαστές από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά αυτή η εφαρμογή.

Αυτή ήταν πραγματικά μια προσπάθεια υπό την καθοδήγηση της κοινότητας να φέρει νέες δυνατότητες gaming στο Facebook. Παρά αυτά τα νέα, η αποστολή μας να συνδέουμε τους παίκτες, τους θαυμαστές και τους δημιουργούς με τα παιχνίδια που αγαπούν δεν έχει αλλάξει και θα εξακολουθείτε να μπορείτε να βρείτε τα παιχνίδια, τους streamers και τις ομάδες σας όταν επισκέπτεστε το Gaming στην εφαρμογή Facebook.

https://twitter.com/Gothalion/status/1564380467868188672

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.