Καθυστερεί η κυκλοφορία του Amnesia: The Bunker

216

Το νέο κεφάλαιο, στην αγαπημένη horror σειρά, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2022, με την Frictional Games να έχει βάλει ως στόχο, την κυκλοφορία του για τον Μάρτιο του 2023.

Τελικά αυτό δεν θα συμβεί, μιας και μέσω ανακοίνωσης, το studio γνωστοποίησε την καθυστέρηση του Αmnesia: The Bunker, αλλά όχι για πολύ. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 16η Μαΐου, με τον τίτλο να έρχεται σε PC, XBOX και PlayStation. Όπως ανέφερε:

Καλησπέρα σε όλους,

Το Amnesia: The Bunker έλαβε καθυστέρηση και θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου του 2023.

Η ομάδα εδώ στην Frictional είχε έναν σκληρό χειμώνα με έναν τεράστιο αριθμό από ασθένειες που επηρέασαν την ανάπτυξη. Είμαστε μικρή ομάδα και πράγματα σαν και αυτό επηρεάζουν ραγδαία την παραγωγή.

Είναι σημαντικό για εμάς να παράξουμε ένα δίκαιο παιχνίδι και υπό το φως αυτών των παύσεων στην παραγωγή δεν επιθυμούμε να βιαστούμε για το τελικό προϊόν. Η ομάδα δουλεύει σκληρά για να κάνει το The Bunker το καλύτερο που μπορεί, και λίγες παραπάνω εβδομάδας μπορούν να αποδώσουν την απαραίτητη διαφορά.

Το Amnesia The Bunker θα γίνει διαθέσιμο στο Steam, Epic Games Store, GOG, PlayStation και XBOX στις 16 Μαΐου του 2023.

Φυσικά, όπως αναφέραμε και πιο πάνω μιλάμε για ακόμη έναν horrror τίτλο, ο οποίος λαμβάνει χώρα στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρωταγωνιστής θα είναι ένας Γάλλος στρατιώτης, ο οποίος έχει χάσει την μνήμη του και προσπαθεί να βγει από το αδιέξοδο της αμνησίας το.

Με συντροφιά το περίστροφό του και έναν φακό, καλείται να ξεφύγει από τα απόκοσμα πλάσματα που θα εμφανιστούν στον δρόμο του.

Όπως αναφέρει η Frictional Games, το παιχνίδι θα είναι semi-open world, με αρκετή εξερεύνηση και γρίφους αλλά φυσικά δεν θα λείπουν και άλλα στοιχεία, όπως το shooting.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.