Καθυστερεί επ’ αόριστον η Next-Gen έκδοση του The Witcher 3

347

Η πολυαναμενόμενη next-gen έκδοση του The Withcer 3: Wild Hunt, για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X/S, θα καθυστερήσει επ’ αόριστον όπως ανακοίνωσε και επίσημα η CD Projekt Red.

Να αναφέρουμε πως αυτή η έκδοση ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2020 με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται τον ερχομό χαρακτηριστικών όπως το ray-tracing πιο γρήγορα load times και ακόμη περισσότερα. Αυτή η αναβάθμιση θα διατεθούν δωρεάν σε όλους του κατόχους του παιχνιδιού σε όλες τις πλατφόρμες (PS4, Xbox One, PC).

Όλο αυτό εν τέλει καθυστέρησε και σε μεγάλο βαθμό οφειλόταν στα θέματα που υπήρξαν με το Cyberpunk 2077. Το τελευταίο delay, ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2021 με την εταιρία να υπόσχεται κυκλοφορία μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2022.

Ωστόσο, αυτό αλλάζει ξανά με τη CD Projekt Red αναφέροντας πως θέλει η ίδια να τελειώσει την υπόλοιπη δουλειά που έμεινε για το upgrade αυτό.

Και αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι το εν λόγω uprgade αποτέλεσε κύρια εργασία της Saber Interactive η οποία είχε δουλέψει και το Nintendo Switch Port του Witcher 3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας:

”Αποφασίσαμε να αναθέσουμε την εσωτερική μας ομάδα ανάπτυξης να διεξάγει τις υπόλοιπες εργασίες για την έκδοση επόμενης γενιάς του The Witcher 3: Wild Hunt. Αυτή τη στιγμή αξιολογούμε το εύρος των εργασιών που πρέπει να γίνουν και ως εκ τούτου πρέπει να αναβάλουμε την κυκλοφορία του δεύτερου τριμήνου μέχρι νεωτέρας. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστούμε για την κατανόηση”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.