Κάντε τώρα δικά σας τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

217

Ακόμη μία Πέμπτη ακόμη δύο νέα δωρεάν παιχνίδια από την Epic Games.

Αρχίζουμε με το Alba – A Wildlife Adventure, ένα open-world adventure παιχνίδι δια χειρός Ustwo Games το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2020.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο Secarral, μια φανταστική νησιωτική πόλη στην κοινότητα της Βαλένθια, στην Ισπανία. Η πρωταγωνίστρια, ένα κορίτσι με το όνομα Άλμπα Σινγκ, πετάει από τη Μεγάλη Βρετανία για να επισκεφτεί τον παππού και τη γιαγιά της για διακοπές μιας εβδομάδας. Αφού βοήθησαν στη διάσωση ενός αγνοημένου δελφινιού, αυτή και η φίλη της Ινές σχηματίζουν μια ένωση διάσωσης άγριας ζωής. Την επόμενη μέρα ο δήμαρχος ανακοινώνει ότι το τοπικό φυσικό καταφύγιο, που υπέστη πυρκαγιά, θα μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο. Τα κορίτσια αποφασίζουν να μαζέψουν υπογραφές για να σταματήσει αυτό. Βοηθούν σε πολλαπλούς καθαρισμούς και εργασίες διάσωσης ζώων, καθώς και στη φωτογράφηση της τοπικής άγριας ζωής για την ευαισθητοποίηση. Ένας από τους απώτερους στόχους είναι να ανακαλύψουμε έναν άπιαστο ιβηρικό λύγκα.

Αποκτήστε το πατώντας εδώ.

Συνεχίζουμε με το Shadow Tactics: Blades of the Shogun ένα stealth-real time tactics παιχνίδι δια χειρός Mimimi Productions το οποίο θυμίζει πολύ το Commandos και Desperados franchise. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία.

Μπορείτε να το αποκτήσετε πατώντας εδώ.

Και τα δύο παιχνίδι θα είναι διαθέσιμα μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.