”Θα χάσετε το μυαλό σας με το Starfield” λέει ο Emil Pagliarulo της Bethesda

251

Ο Emil Pagliarulo, Design Director της Bethesda και πλέον βετεράνος στη βιομηχανία των video-games, μίλησε για το πολυαναμενόμενο Starfield.

Ο Pagliarulo ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί σε franchises όπως το Elder Scrolls και Fallout ανέφερε πως το project που έρχεται είναι κάτι το μοναδικό με το οποίο οι παίκτες θα ξετρελαθούν.

Πιο συγκεκριμένα τα λόγια του:

”Το να μπορείς να πεις ότι φτιάχνεις το πρώτο νέο IP του στούντιο έπειτα από 20 χρόνια είναι ”κάτι”. Στην πραγματικότητα, αυτό που γίνεται εδώ είναι κάτι άλλο. Είναι πολύ εντυπωσιακό να βλέπω το Starfield να μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι”.

Οι φόβοι περί καθυστέρησης δεν υπάρχουν μιας και η Bethesda είναι πεπεισμένη πως δεν θα υπάρξει delay με τον ίδιο τον Pagliarulo να λέει πως η ανάπτυξη έχει προχωρήσει σύμφωνα με το σχέδιο που έχει η ομάδα από την αρχή και τώρα τελειοποιείται.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

”Υπάρχει ένα μέρος όταν εργάζεται κάποιος σε ένα παιχνίδι που όλα είναι ένα ”χάλι” ειδικά στην αρχή, αυτό είναι η ανάπτυξη των παιχνιδιών. Έπειτα όμως, φτάνεις σε ένα σημείο που τα πράγματα ξεκινάνε να λειτουργούν σωστά και βλέπεις το όραμα σου να παίρνει μορφή”.

Όταν έγινε αυτό με το Starfield ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό. Αυτό είναι… Οι παίκτες θα χάσουν το μυαλό τους. Τώρα δε μας μένει παρά να το τελειώσουμε!”

Το Starfield  θα έρθει στις 11 Νοεμβρίου αποκλειστικά σε κονσόλες XBOX (Xbox Series X και S) καθώς και PC, ενώ θα είναι διαθέσιμο και στο XBOX Game Pass από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.